Görüş Bildir

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu olayda, stüdyo karıştı! Müge Anlı'nın programına katılan Birgül Memiş, evli olduğu sırada başka birisine aşık olmuş ve çocuğunun aşık olduğu adamdan olduğunu söylemişti. Hayat hikayesi ile Türkiye'yi ekranları başına kitleyen Birgül Memiş olayında dün DNA testi yapıldı. O teste göre 4 yaşındaki Görkem'in babası Faruk Aydın değil! Sonuç açıklanır açıklanmaz Faruk, stüdyoda Birgül'e saldırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Faruk Aydın saldırı anından sonra yayına geri geldi. Aydın, "O an öfkeme hakim olamadım. Çocuğuma bakış açım değişmedi." dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
426
298
235
130
81
36
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Farkeden_Adam

" Gerçekler ortaya çıksın yeaaa açıklayın müge hanım yeaa " diye yavşak yavşak yaptığı orospuluktan gurur duyan kadın DÖVÜLÜR .. Milyonlarca insanın izledi... Devamını Gör

Barbaros Tatli

Kimse dovulmez kardesim. Once onu anla sonra ahkam kesmeye calis. "Boyle yorum yazan adam dovulur." diyelim mi biz de? Azicik medeniyet, azicik iyi kalp.

Pasif Kullanıcı

Ulan bu olayda bile kadını savunanlar var. Kadın hakları diye bokunu çıkarmayın.

Bu nasıl bir haber Onedio! Kadının neden 17 yaşında aile içi tecavüze uğradığını yazmıyorsun? Neden ailesinden kaçmak için evlendiğini yazmıyorsun? Neden sad... Devamını Gör