Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji'den Karadeniz'e 'Kuvvetli Yağış' Uyarısı

Meteoroloji'den Karadeniz'e 'Kuvvetli Yağış' Uyarısı

Onedio Medya
09.11.2015 - 08:43

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Kocaeli, Sakarya, Ankara ve Çankırı çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların Karadeniz kıyıları ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Göller Yöresi ile İç Anadolu'nun güney ve batısında yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Batı Akdeniz kıyıları ile Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Karadeniz kıyıları ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, heyelan vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

BURSA Parçalı ve çok bulutlu 18

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu 23

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu 18

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 21

EGE 

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 15

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 19

İZMİR Az bulutlu ve açık 19

MANİSA Az bulutlu ve açık 20

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in parçalı ve çok bulutlu, Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu 24

ANTALYA Az bulutlu ve açık 25

BURDUR Az bulutlu ve açık 19

HATAY Parçalı bulutlu, kıyı kesimleri aralıklı sağanak yağışlı 22

İÇ ANADOLU 

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Ankara ve Çankırı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Çankırı, Yozgat, Sivas ve Kayseri çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde güney ve batı kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kuzey ve doğu kesimleri ile akşam saatlerinde il geneli yağmur ve sağanak yağışlı. 13

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu 13

ESKİŞEHİR Parçalı, zamanla çok bulutlu 14

KAYSERİ Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu 12

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Kastamonu ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 14

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 13

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 15

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinde il geneli ile akşam saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 15

DOĞU ANADOLU 

Parçalı yer yer çok bulutlu kuzey ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

BİNGÖL Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmurlu 13

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, gece saatlerinde kar yağışlı 7

KARS Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, gece saatlerinde kar yağışlı 5

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu 14

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri ile Şanlıurfa'nın doğusunun yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı yer yer çok bulutlu 18

GAZİANTEP Parçalı yer yer çok bulutlu 19

SIIRT Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

DENİZLERDE HAVA

Orta Karadeniz'de fırtına; Güney Ege ile Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), doğusu 5 ila 7 (40-60 km/s), sabah saatleri 8 (75 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (40- 50 km/s), batısı batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), sabah saatlerinde 8 (75 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Orta Karadeniz'de 3,5 ila 4,5m Görüş:İyi, kuvvetli yağış ve fırtına anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde doğusu yer yer pus ve sisli, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, 2 ila 4 (10-30 km/s), sabah kuzeyi 5 (40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), güneyi 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m güneyi 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan, batısı kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), sabah saatlerinde 7 (60 km/s), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) öğleden sonra 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m batısı 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Güneybatıdan, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 (10 ila 30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0