Kötü Transferde Başka Bir Aşama: Beşiktaş’ın Eski Oyuncusu Daniel Amartey 2 Yıldır Kulüpsüz
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Beşiktaş'tan sonra hiçbir yere imza atmadı.
2023-24 sezonunda büyük umutlarla Beşiktaş’a transfer olan 31 yaşındaki stoper, takımda beklenen performansı sergileyemedi. Amartey, 2024-25 sezonunun başında Siyah-Beyazlılarla yollarını ayırdı.
Ganalı futbolcu, Beşiktaş’tan ayrılmasının ardından geçen yaklaşık iki yıllık süreçte yeni bir takım bulamadı ve kariyerine kulüpsüz olarak devam etti.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Beşiktaş 3 milyon Euro tazmimat ödemişti.
Beşiktaş, 2023 yılında Amartey’i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmıştı. Ancak deneyimli savunma oyuncusuyla yolların ayrılması sırasında kulüp tarafından 3 milyon euro tazminat ödemesi yapıldı.
Amartey böylece Beşiktaş'tan ayrıldığı Eylül 2024'ten bu yana herhangi bir kulüpte forma giymeden kariyerini sürdürüyor.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Sosyoloji bölümünden mezun olarak uzun yıllar medya alanında çalıştım. 11 yıl spor kulüplerinde medya yöneticiliği yaptım. Ankara' da yerel gazetelerdeki editörlük deneyiminin ardından Onedio'da Gündem, Spor ve Ekonomi alanında içerikler üretiyorum.
Aynı zamanda Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde Yazarlık eğitimi alıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın