Görüş Bildir

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da meydana gelen lodos sırasında, motosikleti ile köprüden geçtikten sonra 'Köprüye Ateist olarak girdim Müslüman olarak çıktım' sözleri ile viral olan Onur Babacan, yeni videoları ile de çok konuşulmaya devam ediyor.

'Köprüye Ateist Girdim Müslüman Çıktım' sözleriyle viral olan Onur Babacan'ın videosunu İ. Melih Gökçek de gerçek sanarak fena troll'lenmişti:

Onur Babacan o videosundan sonra 'Hızımı alamadım siyasal İslamcı oldum' videosu ile de gündem olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onur Babacan şimdi de gözünü Diyanet'e dikti.

Onur Babacan şimdi de gözünü Diyanet'e dikti.

Yayınladığı videoda, 'Bana Diyanet'in 13 milyarlık bütçesini verseler Ateist halimle tek başıma Avrupa'nın tamamını Müslüman yaparım. Bu yüzden Diyanet İşleri Başkanlığına talibim. Bir Ateistin Diyanet İşleri Başkanı olması size ilk başta çok saçma gelebilir. Ama 300 yıllık ekonomi bilimine inanmayan bir adamın ekonominin başında olduğu bir ülkede dine inanmayan bir adamın da din işlerinin başında olması hiç saçma değil. Üstelik ben dinde yeni bir şey deneyemeyecek kadar dini de biliyorum' dedi.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
82
14
12
8
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
......

Bu arkadaşı yakın cumhurbaşkanına hakaretten simi duyguları aşağılamakdan ve insanları kin nefret ve düşmanlığa düşürmekden tutuklarlar 😀😀

cinnet is coming

yarın sabah dörtte uzun namlulularla özel harekat evini basınca anlayacak dünyanın kaç bucak olduğunu

Selam Öabakan

bana verseler hergün içkiyle karılarla yerim

Metin

20 Milyar bütçe bana verseler peygamber olurum