Görüş Bildir
Haberler
İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! 2021’de Çıkmasını Merakla Beklediğimiz 27 Animasyon Film

İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! 2021’de Çıkmasını Merakla Beklediğimiz 27 Animasyon Film

26.01.2021 - 08:45

En büyük tutkularımızdan biri olan animasyon filmleri konusunda 2021 yılı oldukça zengin görünüyor. 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Wish Dragon

1. Wish Dragon

Filmin yapımcıları arasında ünlü oyuncu Jackie Chan yer alıyor. Jackie Chan’in aynı zamanda seslendirme kadrosunda da bulunduğu film, bir çocuk ve dileklerin gerçekleşmesini sağlayabilecek bir ejderhanın karşılaşmasını ve ikisi arasındaki karşılaşmadan doğan ahlaki zorlukları mercek altına alıyor.

2. Wendell and Wild

2. Wendell and Wild

Key ve Peele'nin seslendireceği entrikacı iblis kardeşleri temel alan filmde, kardeşler en büyük düşmanları olan iblis yok edici Rahibe Helly ve onun iki gotik yardımcısı olan Kat ve Raoul'la karşılaşmak zorunda kalıyor.

3. Shika No Ou

3. Shika No Ou

Shika no ou animesine uyarlanmasını planlanan romanların konusu, yaşadığı toprakları isteyen ve kendi sınırlarına almak isteyen imparatorluğa karşı vatanı için savaşan ve bu uğurda da ölmeyi göze alan bir grup askerin lideri olan Van’ı konu alıyor. Savaşlar sona erer ve Van, imparatorluğun tuz madenlerinde çalışması için köle olarak alınır. Bir gece ansızın, bir grup tuhaf köpek tuz madenine saldırıda bulunur gizemli bir hastalığı ortaya çıkartırlar.

4. Âya to majo – Earwig and the Witch

4. Âya to majo – Earwig and the Witch

Earwig and the Witch yetim bir kızın hikayesini konu ediyor. Earwig, St. Morwald Çocuk Evi’nde kalan yetim bir kızdır. Küçük kız, Bella Yaga adında bir kadın tarafından evlat edinilir. Ancak çok geçmeden kadının korkunç bir cadı olduğu ortaya çıkar. Hayatı tehlikede olan Earwig, konuşan bir kedinin yardımıyla hayatta kalmak için mücadele eder.

5. Ailem Robotlara Karşı

5. Ailem Robotlara Karşı

Ailem Robotlara Karşı, ayaklanan teknolojiye karşı zorlu bir mücadeleye girişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. Katie, hayalini kurduğu sinema okuluna girmeyi başarınca mutluluktan deliye döner. Evinden kilometrelerce uzaklıktaki okuluna gitmek için hazırlıklara başlayan Katie’ye bu yolculuğunda ailesi de eşlik eder. Keyifli bir şekilde yola koyulan aile, yolculuk sırasında robotların dünyayı istila ettiğini öğrenir. Teknoloji ayaklanıp, robotlar sokaklarda dolaşmaya başlayınca, aile dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arlo the Alligator Boy

6. Arlo the Alligator Boy

Arlo the Alligator Boy adlı filmde Arlo’nun serüveni, yeni tanıştığı bir grup serserinin kısa sürede yeni ailesi olmasıyla başlıyor. Arlo bu macerada New York'a vardığında ise ''I ❤ ️️Arlo'' adlı dizi başlayacak ve yeni arkadaşlarıyla birlikte dükkân açtıkları deniz kıyısındaki terk edilmiş bir mahalleyi yeniden hayata döndürme çabalarını izleyeceğiz.

7. Pinocchio

7. Pinocchio

Pinocchio, yaşayan gerçek bir çocuk olmak isteyen bir kuklayı konu alıyor. 1930’lu yıllarda İtalya’da geçen film, endişe verici bir tarihi ana, faşizmin yükseldiği ve diktatör Benito Mussolini’nin ülkenin kontrolünü iyice eline aldığı döneme odaklanıyor. “Suyun Sesi” ile En İyi Film ve En İyi Yönetmen dalında Oscar kazanan Guillermo del Toro’nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu yönetmen ile mini animasyon dizisi “Over the Garden Wall”u yazan Patrick McHale birlikte kaleme alıyor.

8. Blazing Samurai

8. Blazing Samurai

Hayallerinin gerçekleşmesini uman bir Samuray, rakiplerini yenmek için sıra dışı bir yol izler ve mahkemede dava açar! Amerikan yapımı animasyon komedide yönetmen koltuğunda Chris Bailey otururken orijinal dublaj kadrosunda Samuel L. Jackson, Michael Cera, Aasif Mandvi, Michelle Yeoh, Mel Brooks, Djimon Hounsou, Ricky Gervais ve Gabriel Iglesias gibi isimler yer alıyor.

9. Tom ve Jerry / 26 Şubat

9. Tom ve Jerry / 26 Şubat

Tom & Jerry, Jerry’nin hain planlarını engellemek için Tom ile anlaşan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Kayla, yeni işi için oldukça heyecanlıdır. Posh Otel’de çalışmaya başlayan Kayla, kendisini kanıtlamak için her şeyi yapmaya hazırdır. Otel’de gerçekleştirilecek olan büyük bir düğün organizasyonunun hazırlığı sürmektedir ve sinir bozucu fare Jerry, düğünü mahvetmek için hazır bir şekilde beklemektedir. İşini garantilemek isteyen ve bu yüzden düğünü herhangi bir şeyin bozmasına engel olmak için çalışan Kalya, Jerry’yi etkilesiz hale getirmenin yolunu arar. Jerry’nin tüm geceyi mahvetmesini önlemek için de Tom adındaki bir sokak kedisinden yardım ister. Şeytani patronunun kendisini kapının önüne koymasını engellemek için Kayla, Tom birlikte hareket edip Jerry’yi durdurmanın yolunu bulmalıdır.

10. Raya ve Son Ejderha / 5 Mart

10. Raya ve Son Ejderha / 5 Mart

Yıllar öncesinde dünyanı dört bir yanında ejderhalar bulunurdu. Ancak şimdi sadece Sisu adında bir ejderhanın var olduğu düşünülmektedir. Raya adında bir savaşçı, Lumandra olarak bilinen bir yerde bulunduğu düşünülen ejderhayı bulmak için macera dolu bir yolculuğa koyulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Bob's Burgers Movie / 9 Nisan

11. The Bob's Burgers Movie / 9 Nisan

Bob’s Burgers dizisinin beyaz perde uyarlaması olan yapımda, hamburger restoranı işleten Belcher ailesinin maceraları konu ediliyor. Tina, Gene ve Louise adında birbirinden ilginç üç çocuğa sahip olan Bob ve Linda Belcher, sahil kasabasında bir hamburger restoranı işletir. Restoranın üst katında yaşayan aile, oldukça lezzetli hamburgerler yapsa da satış konusunda pek de başarılı değildir.

12. Ron’s Gone Wrong / 23 Nisan

12. Ron’s Gone Wrong / 23 Nisan

Ron's Gone Wrong; yürüyen, konuşan, dijital olarak bağlanan bir robotun hikayesini anlatıyor. Bu robot her çocuğun en iyi arkadaşı olur. Fakat 11 yaşında bir çocuk çalışmayan bir robotla karşılaşınca; ona birçok şey öğretmeye çalışır ve aralarında kurdukları bağ, günümüzde gerçek arkadaşlığın ne anlama geldiğini iç açıcı bir şekilde gösterir.

13. Canavarlar Ligi / 14 Mayıs

13. Canavarlar Ligi / 14 Mayıs

Canavarların evcilleştiği ve canavar güreşlerinin popüler olduğu bir dünyada yaşayan Winnie, tecrübesiz bir canavarı iddialı bir yarışmacı haline getirerek babasının ayak izlerini takip etmeye çalışır.

14. Spirit Untamed / 4 Haziran

14. Spirit Untamed / 4 Haziran

Lucky Prescott, şehirdeki evinden ayrılarak küçük bir sınır kasabasına yerleşir. Onun hayatı, burada Spirit adında vahşi bir atla arkadaş olmasıyla sonsuza dek değişir.

15. Peter Rabbit: Kaçak Tavşan / 11 Haziran

15. Peter Rabbit: Kaçak Tavşan / 11 Haziran

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan, başı dertte olan ailesini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Tavşan Peter'ın hikayesini konu ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Vivo / 11 Haziran

16. Vivo / 11 Haziran

Vivo, müziğe olan tutkusu sonucu Havana'dan Miami'ye doğru bir yolculuğa çıkan bir maymunun yaşadıklarını konu ediyor.

17. Luca / 18 Haziran

17. Luca / 18 Haziran

Küçük bir çocuk olan Luca, yaz aylarını İtalyan Rivierası’nda makarna yiyip, tüm gün scooterla gezerek geçirir. Luca bu macera dolu yazını, yeni edindiği arkadaşıyla paylaşır. Ancak çok geçmeden arkadaşıyla ilgili gizli bir sırrı keşfeder. Luca’nın yeni arkadaşı, okyanus yüzeyinin hemen altında bulunan başka bir dünyadan gelen bir deniz canavarıdır.

18. Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi / 2 Temmuz

18. Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi / 2 Temmuz

Stuart, Kevin ve Bob bir süpermarketten muzlarını alamadıkları için oldukça sinirlidir. Bu duruma çözüm bulmak isteyen ekip, Beyaz Saray’a doğru yola koyulurlar. Durumu şikayet etmek için Beyaz Saray’a geldiklerinde ise kendilerini kapının önünde bulurlar. Kovuldukları için şaşkın ve bir o kadar da sinirli olan Stuart, Kevin ve Bob, kendilerine yapılanların intikamını almak için ABD hükümetini devirmek için zorlu bir maceraya atılır. Bu maceralarında onlara Gru da eşlik edecektir.

19. Space Jam: A New Legacy / 16 Temmuz

19. Space Jam: A New Legacy / 16 Temmuz

1996 yapımı Space Jam'in devam filmi. Projeye dair açıklanan veri olmasa da başrolde bu kez Michael Jordan'ın yerine LeBron James'in yer alacağı duyuruldu. Yapımı Warner Bros. tarafından gerçekleştirilen filmin yönetmeni ise Willie Ebersol.

20. Hotel Transylvania 4 / 6 Ağustos

20. Hotel Transylvania 4 / 6 Ağustos

İlk filmi 2012 yılında vizyona giren animasyon türündeki Otel Transilvanya'nın devam halkası olan Hotel Transylvania 4, Dracula ve ailesinin yaşadığı maceraları konu ediyor. Sadece ülkemizde değil dünya çapında çok iyi gişe rakamları elde eden ve büyük-küçük tüm seyirci kitlesini eğlendirmeyi başaran Otel Transilvanya serisinin bu zamana kadar çekilen üç filminde de yönetmen koltuğunda Genndy Tartakovsky yer almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Paw Patrol / 20 Ağustos

21. Paw Patrol / 20 Ağustos

Bir çocuk ve kurtarma köpeklerinden oluşan bir ekibin maceralarının anlatıldığı 'Paw Patrol' dizisinin beyaz perde uyarlaması olan yapımın yönetmen koltuğunda Cal Brunker oturuyor.

22. Patron Bebek 2: Aile Şirketi / 17 Eylül 2021

22. Patron Bebek 2: Aile Şirketi / 17 Eylül 2021

Artık birer yetişkin olan Tim ve kardeşi Ted, zamanla birbirlerinden uzaklaşmıştır. Farklı yönlere savrulan iki kardeşten Tim evlenmiş ve bir çocuk babası olmuştur. Ted ise koruma fonu CEO’sudur. Süper anne Carol, süper zeki kızları Tabitha ve süper şirin yeğenleri bebek Tina ile birlikte banliyöde yaşayan Tim, hayatından oldukça memnundur. Amcası Ted’i örnek alan, onun yolundan gitmek isteyen Tabitha, gittiği Prestijli İleri Çocukluk Dönemi Acorn Merkezi’nde sınıf birincisidir. Ancak Tim kızının çok çalışmasından pek de memnun etmez çünkü çocukluğunu kaçırdığunu düşünür. Bu sırada bebek Tina, Tabitha’nın gittiği okulun ve kurucusu olan Dr. Armstrong’un karanlık sırları olduğunu öğrenir. Tina’nın bu sırları ortaya çıkarmak üzere BabyCorp için gizli bir görevde olduğunu açıklamasıyla Tim ve Ted yeniden bir araya gelmek zorunda kalır.

23. Addams Ailesi 2 / 1 Ekim

23. Addams Ailesi 2 / 1 Ekim

2019 yapımı 'Addams Ailesi' filminin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenliğini üstlenen Greg Tiernan ve Conrad Vernon oturuyor.

24. Extinct / 1 Ekim

24. Extinct / 1 Ekim

Extinct, soylarının tükendiğini öğrenen iki hayvanın hikayesini konu ediyor. Flummels adı verilen ipeksi tüylü hayvanlar, soylarının tükendiğini öğrenirler. Dünyada sadece kendi soylarından iki tane kaldığını öğrenen hayvanlar, ırklarını kurtarmak için harekete geçer. Bunun için yapmaları gereken ilk iş zamanda geriye yolculuk etmektir.

25. Clifford The Big Red Dog / 5 Kasım

25. Clifford The Big Red Dog / 5 Kasım

Norman Bridwell’in çocuk kitapları serisinden temel alınarak beyaz perdeye aktarılmış olan animasyon film. Clifford yavruların en küçüğü olarak doğar. Emily Elizabeth’ın doğum günü hediyesi olan bu yavru köpek kızın sevgisiyle gün geçtikçe büyür.  Bu sevgi Clifford’un 25 metre yüksekliğine kadar büyümesine neden olur. Köpeğin boyutlarına bakınca, onu sahiplenen ailenin Bridwell adasındaki açık alana taşınmaktan başka seçenekleri yoktur. Clifford orada yeni arkadaşları Cleo, Mac ve T-Bone ile tanışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Encanto / 26 Kasım

26. Encanto / 26 Kasım

Encanto, özel güçleri olan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Ailede şaşırtıcı bir biçimde yalnızca bir kişinin sihirli güçleri yoktur. Gizemli bir şekilde sihirli gücü olmayan kişi evin genç kızıdır.

27. Şarkını Söyle 2 / 25 Aralık

27. Şarkını Söyle 2 / 25 Aralık

NewMoon Tiyatrosu’nu büyük bir başarıya ulaştırmasının ardından Buster bu sefer gözünü Crystal Tower Tiyatrosu’na diker. Buster burada yeni bir gösteri sergilemeyi planlar. Ancak acımasız kurt Jimmy Crystal tarafından yönetilen dünyaca ünlü Crystal Entertainment’ın ofislerine girmek pek kolay değildir. Bu yüzden Buster ile anne domuz Rosita, rockçı oklu kirpi Ash, goril Johnny, fil Meena ve domuz provokatörü Gunter’dan oluşan ekip, Crystal Entertainment’a gizlice girer. Bu sırada Gunter ortaya gerçekleştirmesi zor bir fikir atar ve dünyanın en münzevi rock yıldızı Clay Calloway'in da şovda yer alacağını vaat eder. Buster, bu önemli gösteride onlarla birlikte sahnede yer alması için Clay’ı bulmak için yola koyulur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
80
52
41
24
21
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DoctorWhat

9- umarım sonunda Jerry'nin boku yediği bir film görürüz ya. Ben bıktım bu pezevengin her türlü karlı çıkmasından.

hi

Hepsi harika özellikle Chan in olduğu 100 yıl düşünsem aklıma gelmezdi 😍😊🥳