Görüş Bildir
Haberler
2021 Bizi Epey Korkutacak! İzlemeyi Merakla Beklediğimiz 20 Şahane Korku Filmi

2021 Bizi Epey Korkutacak! İzlemeyi Merakla Beklediğimiz 20 Şahane Korku Filmi

The Conjuring bekleyenler? 🤚

Not: Film açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saint Maud

1. Saint Maud

Film, dindar bir hemşirenin hikayesini konu ediyor. Maud, yaşadığı travmanın ardından kendisini dine adayan genç bir hemşiredir. Maud, kanser nedeniyle perişan bir halde olan Amanda adındaki eski bir dansçı ile ilgilenmekle görevlendirilir. Bu süreçte Amanda’nın evinde kalmaya başlayan Maud, hasta kadın ile arasında farklı bir bağ kurar. Çok geçmeden Maud, Amanda’nın ruhunu kurtarmaya karar verir ve bunu saplantı haline getirir. Ancak kendi karanlık geçmişi peşini bırakmayacaktır.

2. Spiral: From the Book of Saw

2. Spiral: From the Book of Saw

Spiral: From the Book of Saw, şehirde yaşanan dehşet verici cinayetleri araştırmakla görevlendirilen iki dedektife odaklanıyor. Kıdemli bir dedektif olan Zeke Banks ve onun çaylak ortağı olan William Schenk, şehirde yaşanan korkunç cinayetleri soruşturmakla görevlidir. Dehşet veren cinayetlerin gizemini ortaya çıkarmaya çalışan Zeke, soruşturmayı ilerlettikçe kendisini katilin oyununun merkezinde bulur.

3. Antlers

3. Antlers

Antlers, gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle yakınlaşmaya başlayan genç bir öğretmene (Keri Russell) odaklanıyor. İkili yakınlaştıkça öğretmen, öğrencisinin babasının ve kardeşinin ölümcül sonuçları olabilecek bir sır sakladığını keşfeder. Çocuğu korumasına alan öğretmen, hayal gücünün de ötesinde korkulara karşı hayatta kalmak için mücadele edecektir.

4. Malignant

4. Malignant

Testere, The Conjuring, Insidious, Death Silence, Fast and Furious 7, Aquaman gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen James Wan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu korku filmi 'Malignant'ın oyuncu kadrosunda Annabelle Wallis, Maddie Hasson, Jake Abel, Jacqueline McKenzie, Ingrid Bisu gibi isimler yer alıyor.

5. A Quiet Place 2

5. A Quiet Place 2

A Quiet Place 2, yönetmenliğini John Krasinski’nin üstlendiği 2018 yapımı korku filmi Sessiz Bir Yer’in devam halkası. Başrollerinde yönetmenin yanı sıra Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds’ın yer aldığı ilk filmde, güvenlikleri için seslerinden vazgeçen bir ailenin hikayesi konu ediliyordu. Filminin devam halkasında ise, ilk filmde yaşanan saldırıdan kurtulmayı başaran kişilerin hayatlarının konu edilmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Candyman

6. Candyman

Candyman, Chicago’da yaşanan bir kent efsanesini araştıran genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Rivayete göre Candyman, ayna karşısında adını beş kez söyleyen kişiye görünmektedir. Ancak onun ortaya çıkması, pek de iyi şeylere yol açmaz. Bir üniversitede yerel efsaneler üzerine tez çalışması yapan genç bir adam, eski bir batıl inanç haline gelen Candyman’i araştırmaya karar verir. Çevresindeki insanlar ona bu konuyu araştırmaması için uyarılarda bulunsa da, o söylenilenleri umursamayarak işe koyulur. Korkulacak bir şey olmadığını herkese kanıtlamak isteyen genç adam, ayna karşısına geçerek, yasaklı ismi beş kez telaffuz eder. Bu andan itibaren yaşananlar, hiç de genç adamın düşündüğü gibi olmaz.

7. The Conjuring: The Devil Made Me Do It

7. The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Conjuring serisinin üçüncü devam halkası olan filmde, paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren çiftinin yaşadıkları olaylara odaklanılıyor. Çiftin ele aldığı yeni dava daha öncekilerden oldukça farklıdır. Şeytani bir varlık tarafından ele geçirildiğini söyleyen bir cinayet zanlısı, kendisine yardım etmesi için soluğu Ed ve Lorraine Warren çiftinin yanında alır.

8. Last Night in Soho

8. Last Night in Soho

Yönetmen koltuğunda Edgar Wright'ın oturduğu korku türündeki filmin oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Matt Smith, Diana Rigg, Terence Stamp gibi isimler yer alıyor.

9. Halloween Kills

9. Halloween Kills

2018 yapımı “Cadılar Bayramı” filminin devam halkası olan Halloween Kills’in yönetmen koltuğunda, ilk filmin de yönetmenliğini üstlenen David Gordon Green oturuyor. Cadılar Bayramı, yıllar önce kendisini öldürmeye çalışan maskeli katil Michael Myers ile yüzleşmek isteyen Laurie Strode’un hikayesini konu ediyordu.

10. Army of the Dead

10. Army of the Dead

Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Texas Chainsaw Massacre

11. The Texas Chainsaw Massacre

Yönetmen koltuğunda David Blue Garcia’nın oturduğu “The Texas Chainsaw Massacre”, 1974 yapımı “Teksas Katliamı” filminin devamı olacak.

12. Willy's Wonderland

12. Willy's Wonderland

Kendi halinde, sıradan bir yaşam süren bir adam, bir eğlence parkında gece bekçisi olarak işe başlar. Ancak onu sıradan bir bekçilik görevi beklememektedir. Onun basit görevi, lanetli olan tema parkını korumaya çalışırken hayatta kalma mücadelesine dönüşür. Adamın, parktan sağ kurtulabilmesi için canlanan oyuncakları yenmesi gerekir.

13. Fear Street Trilogy

13. Fear Street Trilogy

Fear Street, Ohio’da Shadyside kasabasını etkisi altına alan bir cinayeti vakasını konu ediyor. R.L. Stine’ın kitabından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Leigh Janiak oturuyor.

14. Things Heard and Seen

14. Things Heard and Seen

Manhattan'da yaşayan genç bir çift, Hudson Vadisi’ndeki tarihi bir kasabaya taşınır. Yeni hayatlarına alışmaya çalışırken çift, çok geçmeden evliliklerinin tıpkı bulundukları yerin tarihi gibi karanlıkta olduğunu keşfeder.

15. Don't Breathe 2

15. Don't Breathe 2

Görme engelli bir adamın evini soymaya çalışan üç gencin yaşadıklarını konu edinen Nefesini Tut filminin devam halkası olan yapımın senaryosunu yönetmen koltuğunda Fede Alvarez oturuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Forever Purge

16. The Forever Purge

12 saat boyunca tüm suçların serbest olmasıyla birlikte yaşanan olayları konu edinen Arınma Gecesi filminin 5. devam halkası olan yapımın oyuncu kadrosunda Ana de la Reguera, Gregory Zaragoza, Tenoch Huerta, Emily Trujillo gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Everardo Gout'un oturduğu filmin senaryosunu James DeMonaco kaleme alıyor.

17. There's Someone Inside Your House

17. There's Someone Inside Your House

Osborne Lisesi’nin son sınıf öğrencileri, her bir kurbanının en karanlık sırrını ifşa etmeyi amaçlayan maskeli bir saldırganın hedefindedir.

18. O2

18. O2

O2, genç bir kadın uyandığında kendisini dondurucu soğukluktaki bir odada bulur. Oraya nasıl gittiğinden haberi yoktur. Yaşananlara anlam vermeye çalışan kadın hayatta kalabilmek için odadan çıkmanın yolunu bulmalıdır. Christie LeBlanc’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrolünü Anne Hathaway üstleniyor.

19. Old

19. Old

M. Night Shyamalan'ın çekimleri başlayan son filmi Old'un konusu hakkında henüz bir şey bilinmiyor.

20. In the Earth

20. In the Earth

Kötü etkileri olan bir virüs dünyaya yayılmıştır. Virüse çare aranıldığı sırada bir bilim insanı ve bir keşifçi, rutin ekipman çalışması için ormanın derinliklerine iner. Gece boyunca karanlığın kalbine yaptıkları bu yolculukta, kendilerini beklenmedik durumların içinde bulurlar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
24
10
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın