İtalya Floransa’ya seyahat eden bir sosyal medya kullanıcısı, hayal kırıklığına uğradığı ve aynı zamanda sinirlendiği anları paylaştı. Sosyal medya kullanıcısı tarihi duvarlara Türklerin isimlerini yazdığını görmüştü.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Tarihten izler taşıyan duvarların belki bir anı uğruna, belki bir fotoğraf uğruna karalanması kabul edilir bir durum değildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Kaydı alan kişinin öfkesi de sesinden anlaşılıyordu.

İşte detaylar 👇
👋🏻

👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
👇

👇

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde lisans eğitimimi tamamladım. 2022 yılında Onedio’da başlayan serüvenimle birlikte editoryal açıdan kendimi pek çok kategoride içerikler üreterek geliştirdim. Şimdiyse deneyimlerimle ülke gündemimizden, sosyal medyada yaşanan gelişmelere birçok içeriği siz okuyucularımıza aktarıyorum.
Tüm içerikleri






Yorum Yazın