Görüş Bildir

İran'da Mahsa Amini’nin öldürülmesi üzerine büyük protestolar başlamış, İranlı kadınlar yıllardır süren baş örtüsü kurallarına karşı çıkmışlardı. İran’da başlayan bu protestolar dünyanın her yerinden destek görmüş, hatta ünlü birçok kadın saçlarını keserek İran halkının yanında olduklarını göstermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İran’da verilen mücadelenin herhangi bir işe yaramayacağı, rejimin her şekilde bu hareketi bastırabileceği söyleniyordu.

İran’da verilen mücadelenin herhangi bir işe yaramayacağı, rejimin her şekilde bu hareketi bastırabileceği söyleniyordu.

Fakat Tahran Kitap Bahçesi’de çekilen bu görüntüler protestoların karşılık bulduğunu gösteriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
72
5
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eylul

Oh be ne guzel soyle ya. Kimse kimseyi kapanmaya zorlayamaz. Acilan acilsin kapanan kapansin arkadas, herkesin dini kendine, devlete ne amk.

closetotheclouds

Tesettürlü - açık, hiçbir kadına şiddet hakkı yoktur. 18 yaşında çarşaflıyım Elhamdülillah, gurur duyuyorum. Açık arkadaşlarım da var, onlar bana saygı duyuy... Devamını Gör

Tamamen ilkokul bilgisiyle kulaktan dolma şeylerle konuşuyorsunuz islam barış dini imiş hikaye bunlar bir kere arap coğrafyasının yarısına islam savaşla yayı... Devamını Gör

Sevgi Öykü

darısı ülkemin başına, dünyanın tüm kadınlarının özgür ve güvende olduğu günleri görmek dileğiyle irandaki tüm kadınlara sarılmak istedim.