Görüş Bildir

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin silah satışının hangi bölgelere daha yoğun olduğunu gösteren bir video yayınladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İran’a yönelik silah ambargosunun uzatılmasını isteyen ABD’ye tepki gösterdi.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İran’a yönelik silah ambargosunun uzatılmasını isteyen ABD’ye tepki gösterdi.

Zarif, sosyal hesabından , ABD’nin diğer ülkelere gerçekleştirdiği silah satışlarını gösteren bir video paylaştı. Zarif, “ABD uzun süredir diğer ülkelere silahlar satan, savaşlara kışkırtan ve savaşlar başlatan bir ülke” ifadesini kullandı.

Kaynak: Sputnik

İşte o video:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
9
6
6
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Yemen'de azınlık bi grubu destekleyerek hiç bitmeyecek bi iç savaş çıkartan adamlar, ABD'yi savaş çıkarmakla suçluyor. Dinime küfreden müslüman olsa.

feyk

yani. ortadoguda devlet otoritesinin zayifladigi her yerde istisnasiz iran destekli terorist gruplari, militan kuvvetleri goruyoruz. nerde bir ic cekisme ols... Devamını Gör

Resho

Gördüğünüz üzere sürekli ABD'nin esiri olmakla ilgili geçmiş dönemlere saldırarak prim yapmaya çalışanlar kendi dönemlerinde de bağımlılık düzeylerini arttır... Devamını Gör

busyhususy

videoda ABD demokrasi yağdırıyor dünyaya :)