Görüş Bildir

Show Tv ekranlarının kahkaha tufanıyla izleyicisini ekran başına kilitleyen programı Güldür Güldür'de bu defa izleyenlerin burnunun direğini sızlatan anlar yaşandı. Programın sunucusu rolünde izlediğimiz Ali Sunal'ın izleyicilere: 'Çok zor bir durumda kalan oldu mu aranızda' sorusuna gelen cevap karşısında izleyicileri gözyaşlarına boğan anlar yaşandı. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranların en güldüren programlarından Güldür Güldür adının aksine bu defa izleyicilerden birinin nahoş anısıyla izleyenlerin burnunun direğini sızlattı. Skeç öncesinde Ali Sunal'ın: 

'Çok zor bir durumda kalan oldu mu aranızda?' sorusunun ardından bir izleyici Kemal Sunal'la olan anısını anlattı.

Kemal Sunal Salonda Uzun Uzun Alkışlandı

Kemal Sunal Salonda Uzun Uzun Alkışlandı

Benim en zor olduğum an sizin babanızın karşısında oldu. Babanız sizi okuldan almaya gelmişti. Ben de o zaman lise ikinci sınıf öğrencisiydim, Kemal Sunal gelmiş, babanızdan imza almak istedim. Ama hiç kağıt yoktu yanımda. Cebimde 20 lira vardı. 20 lirayı çıkardım, ‘Kemal abi buna bir imza atar mısın’ dedim. ‘Atatürk’ün resminin olduğu kağıda imza atmam kardeş, git bana kağıt getir’ dedi. Hayatımda hiç o kadar utanmadım. ‘Ne olur beş dakika bekler misiniz’ dedim. Sağ olsun, kırmadı, bekledi, kağıdı getirdim, imzaladı. En zor durumda kaldığım o andır hayatımda, ben elli dört yaşımdayım.”

Bu anının ardından Kemal Sunal, salonda uzun uzun alkışlandı.

İşte O Görüntüler

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
23
18
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Nilgün Kara

Allah affetsin. Kimsenin günahını almak istemem. Kemal Sunal’ı da çok severim, Atamıza olan sevgisini de bilirim ancak olay biraz kurgu gibi geldi bana. Yani... Devamını Gör

Mustafa Bas

Bana da biraz kurgu gibi geldi. O zaman 20 lira mı vardı acaba. Neyse kurguysa da iyi reklam yaptılar. Her haber sitesinde bu haber var.

asuman

Salonun agladığını göremedim