Görüş Bildir

Sosyal medyada Batu Z olarak bilinen Baturalp Tunalı yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Çeşitli para kazanma yöntemlerini anlattığı videoları ile yüz binlerce takipçiye ulaşan Batu Z şimdi de 'Türkiye'de para yok, Türkiye fakir' diyenlere seslendiği bir video ile gündem oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Tatile giden Batu Z, insanlarda para olduğunu ve fiyatların da oldukça yüksek olduğunu ancak yüksek fiyatlara rağmen insanların harcamaya devam ettiğini belirterek, "Türkiye'de b*k gibi para var. Geldiğimden beri ben hayatımda böyle bir para görmedim. Dünyanın en pahalı yerlerinde de böyle bir para yok" dedi.

Tatile giden Batu Z, insanlarda para olduğunu ve fiyatların da oldukça yüksek olduğunu ancak yüksek fiyatlara rağmen insanların harcamaya devam ettiğini belirterek,  "Türkiye'de b*k gibi para var. Geldiğimden beri ben hayatımda böyle bir para görmedim. Dünyanın en pahalı yerlerinde de böyle bir para yok" dedi.

İşte gündem olan o video: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
38
25
17
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
.

aptal oğlu aptal , denizden bir bardak su alıp balık yok demek ile aynı şey yaptığın konuşma , ülke 80 milyon ve gerçekten zor durumda olan insanlar var 3,5 ... Devamını Gör

Dahlia nevra

Harika bı benzetme denızden 1 bardak su alıp denizde balık yok demek 👏👏 bunların akıl bu kadar çalısıyor işte.

Y

Türkiye'deki para hiç olmadığı kadar belirli bir zümreye peşkeş çekiliyor. Bugün orada bu kadar para harcanıyorsa hiç dinlenmeden çalışmasına rağmen kuru ekm... Devamını Gör

dunecka

oraya gidince zenginleri görmen normal değil mi zeki çocuk? malum partiye mi üye bu da? bu kim?