Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Geçtiğimiz yıl yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde de konuşulan Ekrem İmamoğlu’nun adaylık ihtimali bir sonraki seçim için hala gündemde. Vatandaşlarla birlikte birçok gazeteci İmamoğlu’nun olası bir adaylıkta kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiriyor.
Fatih Altaylı da bu düşüncede olanlardan. Altaylı konu hakkında "Ne olursa olsun muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'dur.” dedi.
Bu sözlerine ek olarak ise İmamoğlu’nun kazanma ihtimalini de “Aday olur. Kazanması büyük ihtimaldir." şeklinde açıkladı.
İşte o anlar 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle yaşam haberlerini yakından takip ediyor ve okuyucularla buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın