Görüş Bildir

'@ilyassolmaz1453' isimli bir TikTok kullanıcısı paylaştığı video ile gündem oldu. O kullanıcı ilk yapısı 1458 yılında, ikinci yapısı ise 1798-1800 yıllarında inşa edilen camide bulunan çinilerde Şeytan figürünün yer aldığını iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

O TikTok videosunu Twitter'da eleştiren "@mehmet_dilbaz" isimli kullanıcı ise, "Bunu kim yaptı buraya dediği çiniler en az 450 yıllık olup Halife hazretlerinin buyruğu ile yapıldı. Yüzlerce yıl boyunca yüzlerce evliya o çiniyi gördü ve bir şey demedi, 2021 yılında çok akıllı birisinin! dikkatini çekti" dedi.

O TikTok videosunu Twitter'da eleştiren "@mehmet_dilbaz" isimli kullanıcı ise, "Bunu kim yaptı buraya dediği çiniler en az 450 yıllık olup Halife hazretlerinin buyruğu ile yapıldı.  Yüzlerce yıl boyunca yüzlerce evliya o çiniyi gördü ve bir şey demedi, 2021 yılında çok akıllı birisinin! dikkatini çekti" dedi.
twitter.com

İşte o video:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
17
12
7
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hsynnnnnn

şeytana bu kadar atıp tutmayın olum ya yarın ne olacağımız belli değil yüzyüze bakarız belki. belki işleri düzeltirler Allahla, olan bize olur bak uyarim ara... Devamını Gör

Darth Vader

Andaval

speedymustafa

bu arkadaş doğuştan mı böyle sığır yoksa kendi imkanlarıyla mı oldu acaba ?