Görüş Bildir
Haberler
Ersay Üner Kimdir? Ersay Üner Kaç Yaşında ve Nereli?

Ersay Üner Kimdir? Ersay Üner Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
01.05.2021 - 22:12

Star Tv'nin sevilerek izlenen programı İbo Show'a her hafta birbirinden değerli sanatçılar konuk oluyor. Bu haftanın değerli sanatçıları arasında ünlü sanatçı Ersay Üner'de bulunuyor. Oldukça sevilen sanatçı Ersay Üner şuan 42 yaşında. Peki Ersay Üner kimdir? Ersay Üner kaç yaşında ve nereli? Ersay Üner hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ersay Üner Kimdir? Ersay Üner Kaç Yaşında?

Ersay Üner Kimdir? Ersay Üner Kaç Yaşında?

Ersay Üner, 7 Ekim 1978 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. 43 yaşında olan söz yazarı ve besteci Ersay Üner müzik hayatına ilk olarak belediyelerin organize ettiği düğün salonlarında başlamıştır.

Daha sonra profesyonel olabilmek için Konya’dan İstanbul’a gelen Ersay Üner, Demet Akalın için yazıp bestelediği şarkılarla, 2000 yıllarında oldukça popüler hale gelmiştir.

Ersay Üner'in imza attığı şarkılar arasında; 'Afedersin', 'Bebek', 'Herkes hak ettiği gibi yaşıyor', 'Mucize', 'Tatil', 'Unuttum'; Nâlân'ın 'Gücüm Yetmez', Ebru Gündeş’in 'Söyleyin', 'Kızıl Mavi'; Ziynet Sali'nin 'Hava Hoş'; Sibel Tüzün'ün 'Yaz Aşkı'; bulunmaktadır.

Ersay Üner, 2017 yılında uzun bir süredir beraber olduğu oyuncu Büşra Pekin ile evlilik kararı almıştır. Ancak 2019 yılında ikili, yollarını ayırmıştır.

Ersay Üner Şarkıları

Ersay Üner Şarkıları

Albümleri

  • Nokta (2019)

Single'ları

  • 'Yürüdüm' (2015)

  • 'Tatlım Tatlım (Orijinal Film Müziği)' (2017)

  • 'Tatlım Tatlım (Bayraşa Remix)' (2017)

  • 'İki Aşık' (2017)

  • 'Seni Soruyorlar' (2021)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın