Suriye'nin İdlib şehrinde hava saldırısı sonrası 33 askerimiz şehit oldu. İdlib'de şehit olan askerlerimiz hakkında konuşan Ece Üner ise sarf ettiği sözlerle hislere tercüman oldu.
Ece Üner'den İdlib Şehitleri Yorumu: 'Vatan Sağolsun da, Vatan Dediğin Kaybettiğimiz O Evlatlarımız Değil mi?'
Ece Üner konuşmasına, "Süslenip sunuyoruz bu haberleri de, o canlar, o canların anaları, babaları, çocukları, sevgilileri, hayalleri, umutları ne oluyor?" sözleriyle başladı.
"Başımız sağ olsun deyip başka habere geçince bitiyor mu? Elbette vatan sağ olsun, vatan dediğin kaybettiğimiz o evlatlarımız değil mi?"
"İnsanın ne nefesi, ne de göğüs kafesi yetiyor böylesi şiddetli bir acıyı telaffuz etmeye. Bu defa unutanın hakikaten vicdanı kurusun"
İşte Ece Üner'in o konuşması:
İşte Ece Üner'in o konuşması:İşte Ece Üner'in o konuşması:
Ece Üner'in o konuşması sosyal medyada da yankı buldu:

Unutuluyor malesef.. Hangileri unutulmadı ki ? Herşey bir haber ve bir paylaşım atıp vicdanını rahatlatana kadar sonrası yok.
HELAL OLSUN BÖYLE İNSANLARIN OLDUĞU BİR MEMLEKETTE EMİNİM Kİ ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK

Vatan kim için sağ olacak, Bilal ler için mi? Mehmetler için sağ olmayacaksa vatan da sağ olmasın.
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın