Görüş Bildir

Edirne'de bir hayvansever Uzunköprü ilçesinde bulunan boş bir arazide çuvallara doldurulup boş bir araziye atılmış hayvan cesetleri buldu. Görüntüleri kaydeden kadın, 'Uzunköprü'nün çöplüğünde koca koca köpekleri olduğu gibi öldürüp, çuvallayıp atmışlar. Sokak hayvanları sanırım, hepsi köpek dolu.' diyerek isyan etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Altındağ'da çekilen 'Köpek katliamı' görüntülerinin etkisi henüz hafızalardan silinmezken, benzer bir korkunç manzara da Edirne'nin Uzunköprü ilçesinden geldi.

Altındağ'da çekilen 'Köpek katliamı' görüntülerinin etkisi henüz hafızalardan silinmezken, benzer bir korkunç manzara da Edirne'nin Uzunköprü ilçesinden geldi.

Belediyenin çöplüğünde çuvallar içine koyularak atılmış 15 köpeğin cesedi gören hayvansever kadın, o anları kayda aldı. Tepkisini dile getiren kadın, 'Koca koca köpekleri olduğu gibi öldürüp, çuvallayıp atmışlar. Uzunköprü'nün çöplüğü bu. Çuvalların hepsi köpek ölüsü dolu.' dedi. İşte o görüntüler; 📹

Görüntüleri alıntılayan İstanbul Milletvekili Nimet Özcan, 'Dün Manisa'da vahşice kedileri öldüren vatandaş, bugün Edirne-Uzunköprü'de çuvallar içinde öldürülmüş köpekler ve henüz ortaya çıkmamış daha nice cinayetler! Bu vahşet nedir? "Nereye gömeceksiniz?" demiştik, gömmeye bile gerek görmediniz! Hani çocuklarımızı düşünüyordunuz? Buradan böceğin, farenin, suyun, rüzgarın taşıdığı bulaşıcı hastalıklar ne olacak? Bu vahşeti işleyenlerin çocuklara neler yapacağını düşünebiliyor musunuz? Çıkardığınız katliam yasasına bile uyulmuyor! Veterinerler barınağa alıp hasta olanı uyutacaktı, ama şimdi vurup kafasına, sağa sola atılıyor. Ne bekliyorsunuz? Sessiz kalanlar da yapanlar kadar suçlu!' diyerek görüntülere tepki gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
256
90
18
9
6
5
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gzmm

Bunu yapanları en içten dileklerimle Allah'a havale ediyorum. Yaşadığınızı yaşatmadan ölmeyin oldu ki öldünüz diğer tarafta daha beterini yaşayın.

Catheginger

Bugün suçsuz hayvanların canını alabilenler, yarın bi gün kendi fikirlerine karşı diye herkesin canını alır.

oke

En güzeli av ruhsatlı tüfeğinizi alın ve koyun bagajınıza. Mad Max modunda ilerliyor ülke çünkü.

valla farketmiyo

bunu yapan insan değil olamaz!