Görüş Bildir

Sharon Gilbert isimli kadın, bir uzaylının kendisi ile cinsel ilişkiye girme çalıştığını iddia etti. ABD'de bir vaize olarak tanınan ve televizyon programlarına konuk olan Sharon Gilbert, hayatının en sıra dışı hikayesini anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşi Derek ile evlendikten kısa bir süre sonra gerçekleşen olayı vaize Gilbert şu şekilde anlattı:

Eşi Derek ile evlendikten kısa bir süre sonra gerçekleşen olayı vaize Gilbert şu şekilde anlattı:

'Derek ile evlendikten sonra bir gece, yatağımızda bir başka Derek belirdi. Gerçek Derek, yanımda yatıyordu. Diğer Derek ise yatağın ucunda oturmuş bana bakıyordu. Beni ürküttü. Derek olmadığını biliyordum. Mahluğa sordum, 'kimsin?' diye. Çünkü cinsel ilişki istediği çok belliydi. Bana dedi ki, 'yapma, ben senin kocanım'. Tekrar kim olduğunu sorunca, Ahaşveroş (Ahameniş İmparatorluğu Kralı) olduğunu söyledi.'

Kaynak: Sputnik

Söz konusu yaratığın kendisini birkaç kez ziyaret ettiğini ancak 'İsa'nın adını andığı zaman uzaklaşıp gittiğini' iddia eden Gilbert, yaratığın sesini zihninde hep duymaya devam ettiğini, bu olduğu zaman hareket edemediğin, yine yalnızca dua ederek bu durumdan kendisini kurtarabildiğini ileri sürdü. İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

Bizim muhitte de bir Deli Ömer vardı. Köpeğin sırtına binip cin kovaladığını anlatırdı. Onun neden haberi olmuyor acaba?

kabus

o kaçan uzaylı benim bu olay doğrudur. gerçekten yaşanmış olaydır.

Bozkurt

Zeus olabilir. O yapıyor böyle şeyleri.