Görüş Bildir
Haberler
2021 Yılından Spoiler Veriyoruz!

2021 Yılından Spoiler Veriyoruz!

Tebrikler tek canla 2020’nin ortalarına geldiniz!  

Diyelim ki korona, meteor, deprem, işsizlik, savaş gibi bizim sayarken yorulduğumuz etkenlerin hepsini teğet geçtiniz ve bir sonraki senenin kilidini açtınız. Bakalım 2021’de dünya nasıl bir yer olacak? Üşenmedik zaman makinasına atladık, müsait bir yerde indik ve gördüklerimizi sizin için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkes maskeli bir fotoğrafını TBT olarak paylaşacak.

Evde kaldığımız günlerde eve girmediğimiz anlardan tbt paylaşarak zamanında gittiğimiz o konserlerin, tatillerin epey ekmeğini yedik. “Arşive düştüm” diyerek günlük beğeni dozumuzu almış olduk. Peki şimdi galerimizin bitki örtüsü ne durumda? 

Hemen söyleyelim; herkesin en az bir tane maskeli fotoğrafı var. Eee her şey sona erip normale döndüğünde bir tbt patlatmaz mıyız #negünlerdi diye. Patlatırız tabi hem de en filtrelisinden!

Boşanmalar artacak.

“Sen benim nefesimsin” diye başlayan evlilikler karantina döneminde “nefes alma sinirim bozuluyor” aşamasına geldi. Korona günlerinde aşk, 2021’de boşanma istatistiklerini etkileyecek gibi gözüküyor.

Deniz atıklarına güncelleme gelecek.

İnsanlar elini ayağını çekince doğanın nasıl da kendine geldiğini hatırlarsınız. Denizlerde pet şişeler yerine yunuslar yüzer oldu. He biz mi? Yok canım biz kendimize gelemedik. Çünkü maskelerimizi, eldivenlerimizi atarken çöp kutusunu denk getiremedik. Hal böyle olunca senelerdir denizlerden çıkan pet şişelere, poşetlere, izmaritlere yenileri eklenecek. Seneye bu zamanlar koronaya karşı bilinçli, maske takan ya da eldivenlerin içine saklanan balıklara rastlayabiliriz.

Seven sevdiğine sevdiğini söyleyecek.

Herkes bir gün sevgilisiyle, kankisiyle ya da ailesiyle son kez görüştü. Ama kimse farkında değildi. Meğer çıkıp arkadaşlarınla bir kahve içmek ne büyük lüksmüş. Evin duvarlarıyla fazla zaman geçirdik. İyiler hoşlar aslında ama muhabbetleri sarmıyor. DM’den yürü yürü de nereye kadar? Suskunlar Ecevit reisin de dediği gibi biz artık dokunabileceğimiz birini sevmek istiyoruz. 2021’de öyle gizli duygularmış, bilmem neymiş kalmayacak. “Seviyorsan git konuş bence” yaşam felsefesi olacak.

Diyetisyenler zengin olacak.

Hayat eve sığar” diyerek başladığımız bu süreçte yengemizden daha güzel ekmek yapmaya çalışırken pantolonlara sığamaz olduk. Diyetisyenlik 2021’in gözde meslekleri arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genel kültür seviyesi yükselecek.

Diziler izlendi, kitaplar okundu, online kurslara katılındı, müzeler sanal olarak gezildi. Haliyle kültür seviyemiz de yükseldi. Dizi-filmler, kitaplar hakkında konuşulurken bizim de söyleyecek bir çift sözümüz olacak artık. Spoiler vermeden tabi!

Nüfus artacak.

Yetkililerin yaptığı “siz kendinizin en iyi partnerisiniz” açıklamasından sonra herkes kendine dikkat etti. Bugün sosyal mesafeyi koruyan kişiler yeni normalde sevdiceklerine kavuştuklarında korunmayacaklar. Bol bol hasret giderecekler ve 2021 yılında minik yavrularımız hayata “merhaba” diyecekler.

Kişi başına düşen meslek sayısı 2‘ye çıkacak.

Ne cevherler varmış bizde be! Saçımızı kestik, mesleğimizin yanına bir de kuaförlüğü ekledik. Mutfaktan çıkmadık, içimizdeki Emine Beder’i uyandırdık. Kimimiz ressam oldu, kimimiz sporcu… 

Hiç boş durmadık. 2021’de herkes iki mesleğine de iş bulacak. İşsizlik falan yok arkadaşlar.

“Home Party” tarihe karışacak.

Uzaya yolculuk yapacağımız yılda odalar arası geçişler yapıyoruz. Evin her köşesini ezberledik. Salondan mutfağa 10 adımmış mesela. Doğal olarak sokağa çıkma yasağı bitince herkes kendi eve girme yasağını ilan eder gibi gözüküyor. 2021 yılında evde toplanıp partilemek kulağa demode gelecek. Karantina konseptli ve maskeli bir parti olursa bilemeyiz tabi.

Onedio ise hep burada olacak!

İyisiyle kötüsüyle 2021 yılını bekliyor ve mucizeleriyle bize bu yılı unutturmasını diliyoruz. 

Sizce varsayımlarımızdan kaç tanesi gerçekleşecek? Dünya size göre nasıl bir yer olacak?

Yorumlarınızı aşağıya bekliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
40
30
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Gurler

TBTler beni çok korkutuyor

Aesthetic

Kısaca gebericez arkadaşlar.