Görüş Bildir
TSK: Sur'da 1 Asker Şehit
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlarda bugün bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
‘İstanbul'a Su Sağlayan Sazlıdere Barajı'na Kanalizasyon Sularının Karıştığı İddiası Doğru mudur?’
İstanbul’a su sağlayan en önemli kaynaklardan Melen Çayı ile Sazlıdere Barajı’na atık ve lağım suyu karıştığı iddiaları skandal boyutuna ulaştı. CHP Milletvekilleri Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel ve Mahmut Tanal’ın incelemeleri ve tespitlerinin sonucu, İstanbul’a içme suyu sağlayan Melen Çayı’nın atık sularla kirletildiği iddiası İBB Meclisi’ne taşındı. Sezgin Tanrıkulu ise Davutoğlu’nun yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na soru önergesi vererek “İstanbul’a su sağlayan Sazlıdere Barajı’na kanalizasyon sularının karıştığı iddiası doğru mudur?” diye sordu.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Cumhurbaşkanı yine muhtarları toplamış, şöyle demiş:“El Nusra DAİŞ’e karşı savaşıyor ama ona da kötü diyorlar. Ona neden kötü diyorsunuz? Çünkü olay farklı. Nusra’nın konumu farklı olduğu için kötü terörist oluyor.”Sözleri NTV’nin sitesinden aldım, gözlerine inanamayıp da bakmak isteyen olursa kısaltılmış link şu: http://goo.gl/DMqcfs.Çünkü bizzat bakmak isteyen olabilir. Kendi gözleriyle görmek isteyen olabilir. Çünkü gözlerine inanmayan, onlara inansa da gördüğüne inanamayan olabilir. Çünkü inanamayan olmalı. Çünkü Türkiye’nin cumhurbaştanı, “Nusra’ya neden kötü diyorsunuz!” diye hesap soruyor. Nusra’nın “konumu farklı”ymış.Biz bu memlekette hiçbir meseleyi, zemini neyse onun üzerinde, çerçevesi neyse onun içerisinde, gerekiyorsa geçmişiyle irtibatlandırıp, gerekiyorsa iç bağlantılarını deşip, kısaca, akıl-mantığın icap ettirdiği usûllerle ele almayız, mâlûm.Hattâ hiç ele almayız. Öyle yerde bırakırız.
NBA Maçları Artık TV8'de
etiket
Sezonun büyük bölümü geride kalırken Türkiye'de yayın hakları alınmamış durumda olan NBA için müjdeli haber geldi.
Reklam
2016 Brit Ödülleri Gecesine Adele Damgası
İngiltere’de pop müzik alanında başarılı isimlere verilen prestijli ödüller ‘BRIT Awards’ sahiplerini buldu. Bu yıl 39.‘su düzenlenen ödül törenine İngiliz sanatçı Adele damgasını vurdu. Dünya çapında beğeni toplayan şarkıcı, En İyi İngiliz Albüm ve En İyi Kadın Solist dahil olmak üzere dört dalda ödülleri topladı.
Reklam
Reklam
Dinlerken 'Ulan Adamlar da Ne Söz Yazmış Be!' Diyebileceğiniz 12 Kesmeşeker Şarkısı
'Tek sabiti Cenk Taner olan değişken organizma'dır aslında Kesmeşeker. Türkiye'de şahane müzik yapan ama hep arka planlarda kalan sayılı gruplardandır. Bilenler bilmeyenlere anlatmaz. 'Popüler olup kolay tükenmesin' diye. Kuruluşundan bugüne kadar 25 yıl geçse de sadece sayılı insanların bildiği gizli bir oyun bahçesi gibidir.Hayatın koşturmacasından sıkıldığınızda açıp dinleyeceğiniz, sözlerine sığınabileceğiniz bir oyun bahçesi. Cenk Taner de bu bahçedeki dönme dolabı çeviren kişi...
‘Türkiye'ye Hayvan İhracatı Durdurulmalı’
Avrupa'da hayvan hakları konusunda faaliyet gösteren dört kuruluş Türkiye'ye canlı hayvan ihracatının yasaklanmasını istiyor. Hayvan hakları savunucuları, hayvan taşımacılığının Avrupa normlarına uyulmadığını savunuyor.
Reklam
Ödüllü Sinemacılardan Ücretsiz Dersler
Britanya Ulusal Film ve Televizyon Okulu (National Film and Television School-NFTS) Britanya Film Enstitüsü (British Film Institute-BFI) ile iş birliği yaparak, ilki dün gerçekleşen altı haftalık bir film yapım kursu başlattı. İngilizce dersler internet sitesinden ücretsiz olarak izlenebiliyor.
FIFA'da 1 Koltuk 5 Aday
FIFA başkanlık seçimi, eski FIFA Başkanı Blatter ile eski UEFA Başkanı Platini'nin altışar yıl hak mahrumiyeti cezası almasına kadar giden yolsuzluk skandalının gölgesinde gerçekleşecek.
Reklam
Dink Cinayetinde 'Kayıp' Görüntüleri Alan Komiser Belli Oldu
Dink cinayetine ışık tutabilecekken ‘silinen’ Akbank görüntülerini alan komiser tespit edildi. Artık terörle mücadele emniyet amiri olan C.A kayıp görüntülerle ilgili olarak kendisinden önce bankada bulunan iki istihbarat şube polisini işaret etti.
İstanbul Polisi, Tesettürlü Erkek Şahsın Peşinde!
İstanbul’da sabah saatlerinde tesettürlü bir erkek şahıs ihbarı alan polis alarma geçti. Polisi arayan ihbarcı, erkek şahsı tesettürü düşünce gördüğünü ve bıyıklı olduğunu söyledi. Polis her yerde o şahsı arıyor.
Beşiktaşlı Yöneticiler Derbiye Odaklandı
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü oynayacakları Fenerbahçe derbisini kazanmak istediklerini söyledi.
Reklam