Görüş Bildir
Tişörtün Geliri Genç Hakemlere
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'da, Salih Dursun'un maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği anın fotoğrafının basıldığı tişörtler satışa sunuldu.
Reklam
117 Liralık Köprü Geçiş Ücreti Tartışma Yarattı
etiket
İstanbul-İzmir otoban yolu arasında bulunan ve iki şehir arasındaki mesafeyi 3.5 saate kadar düşürecek olan Körfez Geçiş Köprüsü'ne ilişkin tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Köprü için belirlenen 117 liralık geçiş ücretinin çok yüksek olduğu savunulurken, konu sosyal medyada geniş yankı buldu.
Reklam
YPG: 'Suriye'de Ateşkese Uyacağız'
Suriye'de PYD'nin silahlı kolu YPG, Rusya ile ABD'nin öne sürdüğü Suriye'de ateşkes ilan edilmesi anlaşmasına uyacaklarını ancak, kendilerine yönelik saldırılar karşısında meşru müdafaa hakkını saklı tuttuklarını duyurdu.
İnsan Tacirleri 2015'te 6 Milyar Euro Kazanmış
Avrupa Polis Teşkilatı Europol'ün raporuna göre, insan kaçakçıları 2015 yılında yaklaşık 6 milyar euro kazanç elde etti. Kaçakçıların en aktif olduğu noktalar arasında İstanbul ve İzmir de bulunuyor.
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, bugün kuzeybatı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacak ancak cuma ve hafta sonunda artmaya devam edecek. Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ile Manisa, Kütahya, Erzincan, Erzurum, Ardahan, Tunceli, Bingöl, Muş ve Diyarbakır çevrelerinin yağmur ve yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.
Reklam
Dinamo Kiev 1-3 Manchester City
Manchester City, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında karşılaştığı Dinamo Kiev'i deplasmanda 3-1 mağlup etti ve tur avantajını cebine koydu.
PSV 0-0 Atletico Madrid
Atletico Madrid, PSV deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönerek tur umutlarını rövanşa taşıdı.
Reklam
Kandil'e Hava Operasyonu
Irak'ın kuzeyinde Kandil bölgesindeki PKK hedefleri, Türk jetleri tarafından düzenlenen hava harekâtıyla vuruldu.
Reklam