Görüş Bildir
İsrail 63-62 Türkiye
2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda mücadele eden A Milli Kadın Takımımız, gruptaki dördüncü maçında İsrail’e deplasmanda 63-62’lik skorla mağlup oldu ve gruptaki ilk yenilgisini aldı.
Reklam
CHP Sözcüsü: Cumhurbaşkanı Açıkça El Kaide'nin Uzantısını Savundu
MYK toplantısı sonrası konuşan CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü konuşmasında El-Nusra’yı açıkça savunduğunu ileri sürerek; “Cumhurbaşkanı açıkça bir kez daha bir terör örgütüne yardım ve yataklık yapmış oluyor. Mevcut Cumhurbaşkanı ve AKP, Türkiye için ciddi bir milli güvenlik tehdidine dönüşmüş durumdadır' dedi.
Reklam
Müthiş Fikir: Acil Vakalarda 'Ayaklı Cankurtaranlar' Hastalara Umut Olacak
Dünyada ve ülkemizde yaşanan acil vakalar nedeniyle ölümle sonuçlanan durumları en aza indirmeyi hedefleyen Hayatta Kal Derneği bir mobil uygulama hazırladı. Kalp krizi gibi, hastanın acil müdahaleye ihtiyacı olduğu durumlarda uygulama sayesinde yakın çevredeki Ayaklı Cankurtaran'lara ulaşılabiliyor. Mobil Sağlık Projesi sayesinde, toplumdaki eksik ilk yardım bilgisine farkındalık yaratılmayı ve bilgi sahibi insanların sayısının artırılması hedefleniyor.
Reklam
'Sığınmacılar Ülkelerine En Yakın Yerlerde Kalsınlar'
Avusturya, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kosova, Makedonya, Karadağ, Sırbistan ve Slovenya içişleri ve dışişleri bakanları, ortak deklarasyona imza attı. Metindeki ifadelerden biri şöyle: Uluslararası korumaya ihtiyacı olanlar, mümkün olduğunca ülkelerine en yakın ülkelerde koruma almalı.
Fikret Orman: "İyi Niyetliyiz, Niyetimiz Gibi Olsun"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe'yle yapacakları derbiye lider gideceklerini anımsatarak, maçla ilgili iyi niyetli olduklarını söyledi.
Snickers Skandalı Türkiye'ye de Sıçradı
Snickers ürünlerinde plastik çıkmasının ardından şirket yönetimi birçok ülkeden ürünleri geri çekme kararı aldı. Öte yandan içinde plastik olan ürünlerden Türkiye'de de olduğu tespit edildi.
Reklam
Motivasyona Mı İhtiyaç Duyuyorsunuz? Bu Alkış Yapan Makine Tam Size Göre
İnternetin sivri zekalı mucidi Simone Giertz iş başında. İcat ettiği alkış yapan makine ile motivasyona ihtiyaç duyan insanların hislerine tercüman olmak istiyor. Övgü beklerken karşılığında bir şey alamayanlar için kendi kendini mutlu ettirebilecek basit bir alet. Tabi üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor. 😂😂😂
Sur'da Açılan 'Güvenlik Koridoru'ndan Çıkan Olmadı
Sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bugün, sivillerin tahliyesi ve PKK'lıların teslim olması için 1,5 saatliğine 'güvenlik koridoru' açıldı, Türkçe ve Kürtçe anonslar yapıldı. Ancak koridordan kimse çıkmadı. Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri, güvenlik güçlerinin dünkü operasyonları sırasında teslim olan üç PKK'lının videosunu yayımladı. 
Reklam
8 Filmle 'İyiki Varsın Dedirtecek' Christopher Nolan Filmografisi
Bizleri tekrar tekrar izlemeye iten filmleri ile kendisine hayran bırakan İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın sinemayı da kasıp kavuran 8 filminden oluşan muazzam bir supercut. Art of the Film tarafından hazırlanan 6 dakikalık 'A Moment In Time' isimli video ile Nolan'a canı gönülden saygılarımızı bir kez daha iletiyoruz.
Reklam