Görüş Bildir
Haberler
Utanç Veren Tablo: Gaziler Günü'nde Protokole Garsonlu Hizmet, Gazilere 'Self Servis'

etiket Utanç Veren Tablo: Gaziler Günü'nde Protokole Garsonlu Hizmet, Gazilere 'Self Servis'

Düzce Valiliği'nin 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında düzenlediği kahvaltıda kent protokolüne garsonlar servis yaparken, gaziler ve yakınları yemeklerini sıraya girip kendileri aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaziler Günü nedeniyle önce Anıtpark’ta tören düzenlendi. Valilik, Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı ve Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi’nce Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

Dernek Başkanı Vedat Nefesoğlu’nun konuşması ardından parktaki tören sona erdi. Daha sonra Valilik tarafından gaziler ve şehit yakınları için verilen kahvaltı programına geçildi.

Protokole garsonlar servis yaptı

Protokole garsonlar servis yaptı

Kahvaltıya Vali Zülkif Dağlı’nın yanında AKP Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, vali yardımcıları, daire müdürleri de katıldı. 

Vali Dağlı, Milletvekili Keşir, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Zeki Yıldırım, Muharip Gaziler Derneği Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu’nun oturduğu masa ile diğer protokol üyelerinin oturduğu masalara garsonlar tarafından servis yapıldı.

Gaziler yemeklerini güçlükle aldı

Gaziler yemeklerini güçlükle aldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaziler ve şehit yakınları ise kahvaltılarını sıraya girip kendileri aldı. Gazilerden bazıları yaşlı olmaları nedeniyle tabaklarına kahvaltılık alırken zorlandı.

Bir gazinin, dolu tabağı ve bastonuyla masasına yürürken zorlandığı gözlendi. Gaziler ve şehit yakınları, kahvaltı ardından otelden ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2521
963
360
59
52
49
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melih Ugur Oktar

Bugün Kore gazisini ziyaret eden Koreliler, Gazimizin önünde eğilerek ona ve Türk askerine duydukları saygılarını gösterdiler.Bir de bizimkilere bakın

Çok üstlerine giderseniz uzun hırsız "Gazilik yan gelip yatma yeri değildir" diyecektir , biraz zaman verin yeter...

Darkwins

Bu neden biliyorsunuz değil mi ? Bu adamlar hayatları boyunca önemli birileri olmaya çalışmış ama çevrelerce dışlanmış, yetersiz görülmüş insanlar. Şimdi ise... Devamını Gör