Görüş Bildir
Bu Okuduğunu Anlama Testi ile Nasıl Bir Okuyucu Olduğunu Söylüyoruz!
Bir metni hepimiz aynı şekilde okuruz. Ama o metinden anladıklarımız ya da bizde uyandırdğı hisler ve düşünceler binlerce farklı biçimde dallanabilir.Bu testte sizin okuduğunuzdan neler anladığınızı anlamaya ve bu sayede nasıl bir okuyucu olduğunuzu tahmin etmeye çalışacağız.
Amerikan Polisi 'Beni Öldür' Diye Yalvaran Zanlıyı Vurdu
ABD’nin Ohio eyaletinde bir polis memuru, kendisini bıçakla tehdit eden ve ‘Beni öldür’ diyerek yalvaran cinayet zanlısını karnından yaralayarak etkisiz hale getirdi.46 yaşındaki Javier Aleman, oda arkadaşını bıçaklayarak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yaklaşık 3 haftadır aranıyordu...
Reklam
Reklam
Hintli Restoran Sahibinden Alkışlanacak Hareket: İyilik Ağacı
etiket
Dünya açlıkla ve yoksullukla mücadele ederken buna tezat olarak yiyecek israfı da aynı derecede artıyor. Araştırmalara göre nüfusun önemli bir bölümü açlıkla savaşırken dünyada üretilen gıdanın %33'ü de ziyan oluyor. Özellikle tanınmış restoranlar ihtiyaç sahiplerine dağıtmak yerine artan yiyecekleri çöpe atmaktan imtina etmiyor. Ancak aynı şekilde düşünmeyen birisi var; Hindistan'ın Kochi kentinde bir lokanta işleten Minu Pauline.Kaynak
Reklam
CHP'den Çocuk İstismarı İçin Kampanya: #GürültüyleBuAyıbıÖrtemezsiniz
Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'nu hedef alan sözlerinin ardından AK Parti cephesinden eleştiriler geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya ilişkin çok sert açıklamaları ve  'siyasi sapık' çıkışı ülke gündeminde önemli bir başlık olmayı sürdürürken bu açıklamanın sosyal medyada yansıması #SiyasiSapıkKılıçdaroğlu etiketi oldu.  Karşı atağa geçen CHP milletvekilleri ise çocuklara yönelik cinsel istismarı hatırlattı ve  #GürültüyleBuAyıbıÖrtemezsiniz kampanyası başlattı. 
Reklam
Günlük Hayatta "Beni Pezevenklerin Elinden Kurtarın" Diyebileceğiniz 17 Durum
etiket
'Beni pezevenklerin elinden kurtarın!' demek artık bambaşka ama pis durumlar için kullanılan bir ifade oldu. Birilerinin sizi çok kötü duruma soktuğu ve sokacağı anlamına geliyor. Allah gerçek pezevenklerin eline kimseyi düşürmesin diyoruz ve günlük hayatta bu ifadeyi kullanabileceğimiz bazı özel durumlara göz atıyoruz. Kendini kolla gözleri açık tut, dünya çakal olmuş!
Ve 'Kimlik Sızıntısı' ile İlgili Soruşturma
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın  50 milyona yakın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimlik bilgilerinin sızdırılmasına ilişkin haberler üzerine bu konuda adli ve idari çalışma yürütüldüğünü kaydetmesinin hemen ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığı açıklandı. 
Reklam
Mart Ayının Utanç Tablosu: En Çok Cinsel Taciz Okullarda Yaşandı
Medyaya yansıyan taciz haberlerinin yüzde 58’i okul, kurs, etüt merkezi ve çocuk rehabilitasyon merkezlerinde yaşandı. Tacize maruz kalanların yüzde 76’sını kız ve oğlan çocukları, yüzde 24'ünü yetişkin kadınlar oluşturdu. Tacizcilerin yüzde 41’i mağdurların öğretmeniydi...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki: 'Bu Siyasi Sapıkları Ne Yapacağız?'
23’üncü Muhtarlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri hakkında 'Ana muhalefetin, üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu an cezaevinde ve yaptıklarının hesabını adalete veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız? Kılıçdaroğlu için söylenen her söz israftır, fuzulidir, tıpkı kendisi gibi gereksizdir. Bu kişi, başında bulunduğu partinin de yüz karasıdır' dedi.
Reklam