Görüş Bildir
Haberler
Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'ın Babası: 'Bugüne Kadar Erdoğan'a Oy Verdim, Artık Ahiretimi Yakmak İstemiyorum'

etiket Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'ın Babası: 'Bugüne Kadar Erdoğan'a Oy Verdim, Artık Ahiretimi Yakmak İstemiyorum'

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın babası, ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler hakkında bir yazı kaleme aldı. Yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Demircan, bugüne kadar hep Erdoğan'ı desteklediğini söyleyerek 'Ahiretime zarar vermek istemiyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demircan, 'Sayın Cumhurbaşkanım artık Kur'ani vasıfları taşıyanlara oy vereceğim' başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak 'Katıldığınız ve kazandığınız bütün seçimlerde size oy verdim. Oy vermekle de kalmadım, yazılarımla ve özel sohbetlerimle destek de verdim' ifadelerini kullandı ve 'Artık yalnızca vasıflarını Rabbimizin belirlediği adayları seçmek istiyorum' dedi.

Demircan'nın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Demircan'nın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

'Katıldığınız ve kazandığınız bütün seçimlerde size oy verdim. Oy vermekle de kalmadım, yazılarımla ve  özel sohbetlerimle destek de verdim. Üstelik bir de seçip önümüze koyduklarınızı da seçtim. Ama artık yalnızca vasıflarını Rabbimizin belirlediği adayları  seçmek istiyorum. Çünkü hüsn-ü zan besliyor isem de-hangi  vasıflar dikkate alarak aday seçimi yapıldığını tam olarak  bilmiyorum ve bu durum benim Rabbim katındaki sorumluluğumu düşürmez. Âhiretime zarar vermek istemiyorum.

Biz Müslümanların fert ve toplum olarak olmazsa olmaz bir görevimiz var. Orijinal adıyla Emir bil-Marûf ve Nehi ani’l- Münker. Yani Dinimizin, ortak aklın ve ilmin gerektirdiklerine yönlendirmek ve dinimizin ortak aklın ve ilmin/bilimin sakındırdıklarından men etmek. Biz bu görevimizi yapmaz olduk. Bir diğer anlatımla size de yardımcı olamadık.

'Oy vermemi istediğiniz kişileri yakından tanımıyordum'

'Oy vermemi istediğiniz kişileri yakından tanımıyordum'
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul seçmeniyim. Oy vermemi istediğiniz kişileri yakından tanımıyordum. Tanıtma gereği de duyulmadı. Seçtirdikleriniz arasında önemli bir toplumsal  meseleyi irdeleyecek, inceleyecek,tespitlerini kaleme alacak ve meclis kürsüsünden dile getirecek daha da önemlisi görüşlerinize katılmadığını beyanla muhalif  görüş bildirecek kadar inançlı, bilgili, bilinçli ve izzetli kaç kişi  var? Siz batı kültürü ile şartlanmış bürokratlar ve teknokratlar  ile nasıl başarılı olacaksınız? Yüzeysel başarılarımız varsa da eğitimde, kültürde  ve ekonomide öze ilişkin problemlerimiz devam ediyor. Size yerel yönetimlerde de ufuk açacak, problem çözecek, alternatif yol ve yöntem oluşturacak yardımcılar gerek.'

Demircan'ın yazısı sosyal medyada da gündemde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
275
90
52
40
10
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Aynı zaman da İslama göre cinsel hayat adlı kitabın yazarı, o zamanda gündem olmuştu; Cennette erkeğe 100 erkek kuvveti verilecektir. Cennete girenler 33 yaş... Devamını Gör

Domalt Trump

https://allahyokdinyalan.files.wordpress.com/2012/08/ali-riza-demircan-cennet-genelev.png?w=640&h=342

Pasif Kullanıcı

Bundan sonra peygamber geri gelse kaç yazar? Sen de itiraf et bakalım kemiğini mi eksik ettiler de bu kadar bağırdın? Son yorum mantıklı geldi gerçi.

Adamların hayatı sıyrılmak, arazi olmak. Şuan bile ahiretin muamma hacı biz yemiyoruz yaradanı mı kandıracan hayırdır :DD: