Görüş Bildir
Bitlis'te Terör Saldırısı: 1 Köy Korucusu Şehit
Bitlis Mutki'de teröristlerce düzenlenen saldırıda bir köy korucusu şehit oldu. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden operasyonda ise teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda üç polis ve bir asker yaralandı.
Minnoş Severler Toplaşın: Tarihin En Eski Kedi Videoları Geldi!
Aguste ve Louis Lumière kardeşler saniyede 16 kare gösterebilen sinematograf makinesini icat ettikler. İnsanlar birbirlerine kedi videoları yollasınlar diye dünyanın son zamanlardaki olmazsa olmazı İnternet'in ortaya çıkmasına neden olduklarından habersiz bu videoları çektiler...
Manipülasyon Ustası Erik Johansson'ın Son Sürreal Çalışmasının Kamera Arkası
Daha önce de birçok çalışmasına yer verdiğimiz Erik Johansson isimli fotoğrafçı yeni çalışmasının da kamera arkası görüntülerini bizlerle paylaştı. Ben anı fotoğraflamam fikirleri fotoğraflarım diyen başarılı sanatçı yeni çalışmasında da bir kano ve kırık aynalarla bizleri derin düşüncelere sevk etti.
Rüzgar Gülleri Arasında Muhteşem Bir Uçuş Deneyimi
Futbol idmanlarından sıkça gördüğümüz düz bir çizgi halinde yerleştirilen konilerin etrafından geçerek ilerlemeyi havaya taşıyan Redbull ekibi bir akrobasi uçağı ile rüzgar gülleri etrafından dolaştı. Adeta havada idman yapıyormuş havası estiren pilot muhteşem bir uçuş deneyimi sunuyor.
Reklam
Belediye Meclisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu Kavgası
İzmir'de Çiğli Belediyesi meclisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle CHP'li ve AK Partili üyeler tekme tokat birbirlerine girdi. Arbede sırasında CHP'li bir meclis üyesi yaralandı.
Reklam
Bazıları Yaşlı Sever: Yılların Karizmalarından Hiçbir Şey Götürmediği 17 Ünlü Erkek
etiket
Yıllar bazı insanları yorup yaşlandırırken; kimilerine ise adeta karizma ve çekicilik katıyor. Kır saçlı, yüzündeki çizgiler ve gözlerindeki derinlik yılların yaşanmışlıklarını anlatan erkeklerin pek çok kadın tarafından çok çekici bulunduğu da aşikar!Yabancı ülkelerde 'Sugar Daddy' diye isimlendirilen kategoriye giren bu ünlü erkeklerin, Türkiye'de de büyük bir hayran grubu var; her ne kadar dile getirilmese de!Sizler için yıllanmış şarap misali, yaşlı ve yakışıklı erkekleri derledik!
Reklam
Reklam
Reklam
10 Ekim'deki Ankara Saldırısının Şüphelisi Tutuklandı
Ankara'da 103 kişinin öldüğü IŞİD saldırısıyla bağlantılı olduğu gerekçesiyle dün Gaziantep'te jandarma tarafından gözaltına alınan ve Ankara'ya gönderilen Hüseyin Tunç, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Tunç, cezaevine gönderildi.
İnsanlara Üç Buçuk Attıran Katil Tavşan Şakası
Sokakta, otoparkta karşınıza tavşan kostümlü eli baltalı üzeri kanlı birisi çıksa siz ne yapardınız? Muhtemelen buradaki izleyeceğimiz insanlar gibi olayın bir şaka olduğunu anlamayıp en kısa sürede oradan uzaklaşmaya çalışırdınız.
Reklam