Tabiat Tüm Çıplaklığıyla Karşınızda: 2019'un Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı Yarışması’ndan En İyi Kareler
2019 Yılın Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı Yarışması’nın en iyileri belli oldu. Her yıl düzenlenen fotoğraf sergisi 18 Kasım’da Londra’daki Doğa Tarihi Müzesi’nde sanatseverlerle buluşacak. Bu yılki yarışmaya hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçılar yaklaşık 50 bin kareyle başvurdu. Bunlar arasından seçilecek 100 fotoğraf sergide yerini alacak.Independent'tan Ayşe Yıldız'ın derlediği habere göre yarışmadaki en iyi 15 kareye birlikte bakalım.
Soyunma Kabininde Bir Kadının Gizlice Videosunu Çeken Müezzin: 'Arkadaşım Zannettim'
Bursa'da alışveriş merkezindeki bir mağazanın soyunma kabininde kıyafet deneyen M.V.'nin cep telefonu kamerasıyla görüntülerini çektiği iddiasıyla tutuklanan müezzin Yakup Ç., hakim karşısına çıktı. Yakup Ç. savunmasında, ''Yan kabinde arkadaşım olduğunu düşünerek, şaka maksadıyla cep telefonumla video ve fotoğraf çektim. Bir kadın çığlık atınca arkadaşım olmadığını anladım dedi. Şikayetçi M.V. ise ''Bana olay günü şeytana uyduğunu, onu affetmemi söyledi'' diye konuştu.
Oyuncu Şevket Çoruh Bıçaklı Saldırıya Uğradı
Oyuncu Şevket Çoruh, İzmir'de bıçaklı bir grubun saldırısına uğradığını aktardı. Çoruh, 'Sokak hayvanlarını ezmeye çalışan bir taşıta müdahale ettiğimiz için linç edilmeye çalışıldık' dedi.