Görüş Bildir
Berat Kandili Ne Zaman? Berat Kandili'nde Yapılacak İbadetler Nelerdir?
İslam dinine göre, Şaban ayının 14. gününün sona erip 15. günün başladığı gece, Berat Kandili olarak kabul edilir. Bu özel gece, Ramazan-ı Şerif olarak bilinen Ramazan'ın gelişini müjdeler. Bu kutsal geceyi dua ve ibadetle geçirmek isteyen Müslümanlar, 'Berat gecesi ne zaman?' sorusunun yanıtını araştırıyorlar. Peki, 2024 yılında Berat Kandili ne zaman? Berat Kandili'nin anlamı ve önemi nedir? Berat kandilinde okunacak dualar nelerdir?İşte, günahların bağışlandığı mübarek gecelerden biri olan Berat Kandili hakkında bilinmesi gerekenler...
22 Şubat Perşembe Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 22 Şubat Perşembe akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…
Reklam
Ekonomist Barış Soydan’dan Kredi Kartı Uyarısı: “Borcu Hemen Ödeyin”
Türkiye’de ekonomi yönetiminden gelen sinyaller, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçim sonrasında kredi kartlarına bazı kısıtlamaların yapılacağı yönünde. Ekonomist Barış Soydan, kredi kartı borcu olanların hemen ödemesi gerektiğini belirterek, dayanıklı tüketim ürünlerinin alımı için ise beklenmemesi gerektiğini ifade etti.
Forbes Açıkladı: 2024 Yılının En Çok Kazanacak Sektörleri Belli Oldu!
etiket
Dünya teknoloji ile hızla değişirken geçim kaygıları da artıyor. Değişen dünyada kimi meslekler geçerliliğini kaybederken yeni iş alanları ve meslek grupları da ortaya çıkıyor. Her yıl pek çok genç, 'Hangi mesleği yapmalıyım?', 'En çok kazandıran meslek hangisi?' gibi sorularla geleceğini şekillendirmeye çalışıyor. Tam da bu noktada Amerika'nın ünlü iş dünyası dergisi Forbes'in yaptığı araştırma dikkat çekiyor. Peki, 2024 yılında en çok kazandıran sektörler hangileri?
Reklam
İYİ Parti Adayına İlginç Talep: “Bana Birini Ayarla”
İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları sırasından ilginç bir istekle karşı karşıya kaldı. Bir vatandaş, Yılmaz’dan kendisine uygun bir eş bulmasını istedi. Başkan adayı ise “Ben nereden bulayım!” diye cevap verdi.
Osmanoğlu Ailesinden “Atatürk’e Hakaret” Görüntüleri Hakkında Açıklama
II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu’nun İstanbul’da gerçekleşen düğününde çekilen Atatürk’e hakaret edilen görüntüler büyük tartışmalara neden olmuştu. Yayılan görüntülerin büyük tartışmalara neden olması sonrasında Osmanoğlu ailesinden açıklama geldi. 
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam