Görüş Bildir
Elektronik Sigara İçenler Dikkat: “Tiryaki Dili” Uyarısı
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de son yıllarda elektronik sigara içenlerin sayısı yükseliyor. Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Op. Dr. Necdet Özer, uzun süreli elektronik sigara içenlerde “tiryaki dili” hastalığı oluşabileceğini söyledi. Tiryaki dili rahatsızlığı, kalıcı ve ciddi tat kaybına yol açabiliyor.
"Atatürk'e Beddua" Skandalında Yer Alan Kayıhan Osmanoğlu'nun Adnan Oktar'la Fotoğrafları Ortaya Çıktı
Geçtiğimiz günlerde II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve eşi Yiğit Onur Kaya evlendi. Davetliler arasında İlber Ortaylı, Pelin Çift gibi ünlü isimler yer aldı. Düğünde yapılan bir duada geçen Selanik dönmeleri ifadeleri ise büyük tepki topladı. Duayı edenler arasında Eski milletvekili Şevki Yılmaz, İmam Halil Konakçı ve Kayıhan Osmanoğlu da vardı.
Reklam
Cinsel Saldırı Suçundan Yargılanıyordu: Dani Alves'in Cezası Belli Oldu!
İspanya'nın Barselona kentindeki bir eğlence merkezinde bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan eski futbolcu Dani Alves, bugün görülen duruşmada suçlu bulundu. Brezilyalı futbolcunun cinsel saldırı suçundan 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı. Ayrıca, Alves'in mağdura 150 bin euro tazminat ödeyeceği belirtildi.
Merkez Bankası Faizi Sabit Tuttu
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısının ardından faiz kararını açıkladı. TCMB, PPK'dan çıkan kararla, politika faizinde artışa gitmeyerek yüzde 45'te sabit bıraktı.
Reklam
Maden Faciası Sonrasında Tepki Çeken Celal Şengör’den Açıklama: Afrika’dan Örnek Verdi
Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde yaşanan kazada 9 maden işçisi toprak altında kalarak can vermişti. Yaşanan kaza sonrasında Prof. Dr. Celal Şengör’ün madencilik ile ilgili sözleri gündeme gelmişti. Şengör, Fatih Altaylı üzerinden gelen tepkilere cevap vererek, 'Ben madenciliği eleştirmek cehalettir dedim. Aynı şeyi tekrar ediyorum. Bu demek değildir ki, ahmakça, câhilane, zararlı yöntemlerle yapılan madencilik eleştirilmesin' ifadelerini kullandı. Şengör ayrıca Afrika’da Avrupalıların işlettiği maden ocaklarını da övdü.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam