Yeşildağ Ailesinden Ali Yeşildağ İddialarına Cevap
Ali Yeşildağ videolarının ardından ailesinden açıklama geldi. Yeşildağ ailesi Ali Yeşildağ'ın yaşam tarzı nedeniyle kendisiyle ilişkinin kesildiğini belirtti. Yeşildağ ailesi yayınların seçimi etkilemek için terör örgütü tarafından yapıldığını da kaydetti.
Yurt Dışı Oylarının Türkiye Yolcuğu Başladı
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri için 67 ülkedeki oy kullanma işlemi tamamlandı. Yurtdışı temsilciliklerde muhafaza altına alınan seçim dokümanları ve zarflar diplomatik kuryeler eşliğinde İstanbul'a gönderilmeye başlandı.
"Karadeniz Gazında Testler Bitmedi" Açıklaması Kafaları Karıştırdı: Bedava Gaz Nereden Geliyor?
Seçimler öncesi her ülkede seçim ekonomisi uygulanır, ancak Türkiye'de teamüllere uygun bir şekilde seçim ekonomisi ve vaatlere uygun bir şekilde altın, petrol, gaz gibi önemli kaynaklar da bulunur. Bu uzun yıllardır değişmeyen bir seçim geleneği olarak tüm siyasiler tarafından uygulanırken, 14 Mayıs seçimleri bundan neden mahrum kalsın ki? Son yılların en kritik ve gergin seçim ortamını yaşarken, geçen günlerde Karadeniz'de bulunan ve çıkarılma töreni yapılarak, 1 yıl boyunca evlere su ve aş, ısınmak bilmeyen mayıs ayında kombilere de sıcak yuva olan gaz ile ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı.
Maaşlarda Kayıplar Giderek Artarken, TÜİK Hesapları Mercek Altında!
TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileri uzun süredir tartışılırken, açıklanan oranların resmi veri olarak maaş zamlarına etki etmesi ayrı bir sorun yaratıyor. Diğer yandan TÜİK'in enflasyon verilerinde 2022 Nisan ayından bu yana fiyatları açıklamıyor. DİSK ile mahkeme çekişmesi sürerken, verilerde görünmeyeni Merkez Bankası açıklayınca seçim öncesi son enflasyon verisindeki 'değişiklikler' ilgi çekti!
Siyasilerin 14 Mayıs Sandıkları Belli Oldu: Cumhurbaşkanı Adayları Nerede Oy Kullanacak?
14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için tamı tamına 5 gün kaldı. Pazar sabahı 08:00'da başlayacak oy verme işlemi, 17:00'da sonlanacak. YSK'nın aldığı karar ile Pazar günü 21:00'a kadar seçime dair veri içeriği paylaşımı ve açıklanması basın yayın organlarına yasaklandı. Bu süreçte siyasi liderlerin 14 Mayıs seçimlerinde nerede oy verecekleri merak ediliyor. Peki Recep Tayip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Devlet Bahçeli gibi isimler nerede oy kullanacak?