Görüş Bildir
Haberler
Maliyeti 8 Milyon TL: Geçen Yıl Açılan Millet Bahçesine Yeniden Havuz Yapılıyor

Maliyeti 8 Milyon TL: Geçen Yıl Açılan Millet Bahçesine Yeniden Havuz Yapılıyor

Konya’da eski Atatürk Stadyumu alanında yaklaşık 45 milyona ihale edilen ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan Konya Millet Bahçesi yeniden şantiye alanına döndü. Millet bahçesindeki süs havuzu yıkılarak yerine 8 milyon lira bedelle yeni havuz yapılacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya’da Eski Atatürk Stadyumu alanında yapımı tamamlanarak hizmete sunulan ve açılışı 2022 yılının Kasım ayında “Toplu yatırımlar” adı altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Millet Bahçesi adeta dökülüyor.

Açılışın üzerinden 1 yıl geçmeden etrafına branda çekilen Millet Bahçesi’nin girişine “Dikkat, şantiye girişi-çıkışı” yazısı asıldı.

Millet Bahçesi’nde çimli alanların büyük bir bölümü ve bazı ağaçlar kurumasından dolayı yeni ağaç ve çimlerin ekildiği gözlenirken, yürüme yollarındaki kauçuk zeminin ise kalktığı görüldü.

8 milyona yeni havuz

8 milyona yeni havuz

Öte yandan Millet Bahçesi’nde yer alan büyük havuzun ise yenilendiği ve 8 milyon lira bedelle yerine yeni bir havuz yapılacağı öğrenildi.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, havuzun zemininin doğru yapılmadığı için su sızdırdığı ve bu yüzden yenisi yapıldığı iddia edilirken belediye yetkilileri ise, “Parkı kullanan hemşehrilerimize yönelik yapılan ‘kullanım anketinde’ istenilen biyolojik gölet yapılıyor” açıklamasını yaptı.

AK Partili Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, geçmiş dönemde yaptığı açıklamada, 90 bin metrekare alanda inşa edilen ve 44.5 milyon liraya ihale edilen Millet Bahçesi’nin artan inşaat maliyetlerinin ardından 100 milyonu bulacağını söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
13
8
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Bunlar bir de bakanı televizyona çıkartıp kamuda tasarruf tedbirleri uygulayacağız dedirtince insanların inanacağını düşünüyorlar ya asıl komik olan o.

mamamia

ama inanıyorlar bu daha komik

mamamia

la havle vela... yeni açılmış ve yeni yapılmış havuz yıkılıp yeniden yapılacak bu bile bile ç... değil de ne oluyor? adı da millet bahçesi ama bahçe yok. şu... Devamını Gör

Ferid ferd

İtlerine kemik lazım olmuştur. Mesele Yıkıp yenisini yapmak değil itlerine kemik atmak.