Görüş Bildir
Borsa Açılacak: BİST ve SPK İşlemler Başlamadan Tedbirlerini Açıkladı
Geçen hafta gerçekleşen deprem felaketleriyle işlemlerine devam eden Borsa İstanbul gündem olmuş, tepki çekmişti. Akabinde piyasa kendi önlemlerini aldıktan sonra devreye giren otoriteler geç kalmakla suçlanmıştı. Bir çok iddia da yayılırken, yarın açılacak olan piyasada işlemler öncesi BİST ve SPK yönetiminden açıklamalar geldi.
Reklam
Depremzede Çocuğa Gönderilen Erkek Bebeğe Pembe Kıyafet Giydirildiği İçin Çöpe Atan Kadın Herkesi Çıldırttı
etiket
Deprem bölgelerine kıyafet, hijyen malzemesi, gıda gibi birçok şey gönderilirken depremzede çocuklar da unutulmadı ve birçoğuna oyuncak gönderildi.Ancak gönderilen yardımları ayrıştıran bir kadın, depremzede bir çocuğa gönderilen pembe kıyafetli erkek bebeği çöpe attı. Hem de 'çocukların kafası karışmasın' düşüncesiyle... İnanılmaz!Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Haluk Levent'i Hedef Gösterenleri Ters Köşe Yapan Fatih Altaylı Sert Çıkışıyla Çok Konuşuldu!
Haluk Levent ile AHBAP ekibi deprem felaketinde ellerinden geleni yaptılar ve toplanan toplam bağış 1 milyar TL'yi geçti.Ancak Haluk Levent, AHBAP ekibi ve birlikte çalıştıkları Oğuzhan Uğur birçok kişi tarafından hedef alınıyor... Yaptığı çıkışlarla sık sık gündem olan Fatih Altaylı da 'AHBAP'ın topladığı her kuruşun hesabı elbette sorulacak' dedi ve Haluk Levent'i hedef gösterenlere sert bir çıkış yaptı.Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Reklam
Enkazda İnsan Değil Banka Kasası Arandı! Çalışmalara Ara Verilmesine Tepki Gösterdiler
Nazım Hikmet “Ekmek büyük insanlıktan başka herkese yeter” demişti. Ailelerini acıyla bekleyen insanların üzüntüleri ne vinç getirebilmiş, ne de arama kurtarma ekiplerini toplabilmişti. Sosyal medyada arama kurtarma çalışmalarının banka kasaları için durdurulduğunu gösteren videoyu görünce paylaşan Serkan Ünal'a ulaştık. Kendisi bize 6 Şubat depreminin yaşandığı günden videodaki ana kadar geçen zamanı anlattı.
Reklam
Zeydan Karalar: 'Yıkılması Gereken Binaya Kepçe Götürüyorum, İmar Affından Yararlandığı İçin Yıkamıyorum'
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin büyük bit yıkıma neden olduğu illerden birisi olan Adana'nın belediye başkanının TV5'teki sözleri gündem oldu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar telefon ile bağlandığı TV5'te 'Yıkılması gereken binalar var. Kepçe götürüyorum, imar affından yararlandığı için yıkamıyorum' dedi.
Reklam
Reklam
E-YDS Ertelendi mi? E-YDS İngilizce Ne Zaman Yapılacak?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında eğitim öğretime ara verildi, yükseköğretim kurumlarında ise uzaktan eğitime geçildi. Şimdi de ÖSYM sınav takviminde bir değişikliğe gidildiğini duyurdu. Yapılan duyuruya göre E-YDS ve MSÜ sınavının tarihleri ertelendi. Peki E-YDS ne zaman yapılacak?İşte detaylar...
Reklam