Görüş Bildir
Armağan Çağlayan'dan Ahbap'ı Adres Gösteren Madonna'ya Yönelik Dikkat Çeken Paylaşım
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan iki depremin sonuçları oldukça yıkıcıydı. Güney Doğu'daki 10 ili etkileyen afetlerin ardından tüm Türkiye tek yürek haline geldi. Uluslararası yardım çağrımızı yanıtsız bırakmayan birçok ülke ve yabancı isimler oldu. Pop müziğin kraliçesi olarak tanınan Madonna, takipçilerine depremzedelere yardım etmeleri için AHBAP Derneği'ni önerdi. Armağan Çağlayan, dünya yıldızının bu paylaşımına 'Linç geliyor Madonna!' yorumuyla dikkat çekti.
Deprem Süreci Boyunca Yaptıkları Saçmalıklarla Saç Baş Yoldurtup Adeta Sinirlerimizi Zıplatan Kişiler
6 Şubat'ta gerçekleşen depremden bu yana ülkece seferber olduk ve depremzedeler için kolları sıvadık. Ancak zaten bir hayli zor olan bu süreçte sinirlerimizi zıplatan olaylar ve kişiler de olmadığı değil...Özelikle deprem süreci boyunca sundukları saçma önerilerden yaptıkları akılalmaz şeylere kadar adeta saç baş yoldurtan kişiler resmen sabrımızı sınadı.Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Kılıçdaroğlu'ndan Fahrettin Altun'a 'Vitaminsiz Goebbels'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde deprem felaketine ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 'Asrın felaketi' ifadesine, 'Bu ülke için asrın felaketi tek adam rejimidir, Erdoğan'dır.' diyerek tepki gösteren Kılıçdaroğlu, Fahrettin Altun'a 'vitaminsiz Goebbels' dedi.
Size Övgüler Yetmez! Voleybolcu Kim Yeon-Koung Milyonlar Topladı, Ana Beatriz Correa Deprem Bölgesine Gitti
Ülkemizde ve Suriye'de yaşanan deprem felaketinin ardından herkes elinden geldiği kadar yardım etmek için çabalıyor. Voleybolcularımız Zehra Güneş ve Naz Akyol depremzedelerimize her alanda yardım etmeye çalışırken; Güney Koreli Kim Yeon-koung ülkesinde milyonlarca lira değerinde bağış topladı, Brezilyalı Ana Beatriz Correa deprem bölgesine giderek yardım etmeye çabalıyor.
Reklam
Reklam
Hisse Geri Alım Nedir? Hisse Geri Alım Neden ve Nasıl Yapılır?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Borsa İstanbul 5 iş günü işlem durdurma kararıyla kapanmıştı. Bugün (15 Şubat saat 09.55) itibarıyla işleme açılan Borsa İstanbul güne yüzde 5,86 oranında yükselişle başladı ve BİST 100 endeksinde alımların başlamasıyla yükseliş devam etti. Şirketler ise hisse değerlerini korumak için geri hisse alımı yapacaklarını açıkladı. Peki, hisse geri alımı nedir, neden ve nasıl yapılır? İşte, hisse geri alım programı hakkında merak edilenler
Reklam
Reklam
Dünyaca Ünlü Türk Şef Nusret Gökçe Depremzedelere Yardım Etti
Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan depremde 10 il büyük yıkıma uğradı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremzedelerin ihtiyaçları da yardımsever insanlar tarafından görülmeye devam ediyor. Maddi ve manevi desteğe ihtiyacın olduğu bu dönemde ünlü Türk şef Nusret Gökçe'de yardım edenler arasındaydı.24 saat boyunca sıcak yemek dağıtımı yapan Nusret bu anları sosyal medyadan yayınladı.
Reklam
Deprem Felaketinden Sonra Görevlilerin Vatandaşların Evlerinin Güvenliğini Çekiçle Ölçmesi Tepki Çekti
Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından binlerce bina yıkıldı ve vatandaşlar evsiz kaldı. Evi yıkılmayan ve hasarsız görünen kişiler içinse bakanlık devreye girdi. Bölgeye gönderilen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevlilerinin vatandaşları evlerine yerleştirmeden önce güvenliğini test ettiği görüntüler sosyal medyada tepkilere sebep oldu.Gelin detaylıca bakalım...
Reklam