Görüş Bildir
AFAD’ın Alım İhaleleri İptal Edilmiş: Sebep ‘Pahalılık’
Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 depremde 36 bin 187 vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem gerçeğini çok acı şekilde yeniden hatırlarken, AFAD’ın deprem sonrasındaki müdahalesi ise tartışılıyor. EKAP’ta yer alan bilgilere göre, AFAD’ın depremle ilgili cihazların alımı için açtığı ihaleler ‘pahalılık’ sebebiyle iptal edilmiş.
Basel Karşılaşması Öncesi Trabzon'da Farklı Renklere Gönül Veren Taraftarlarımızın Birlikte Oldukları Kareler
UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, play-off ilk maçında Basel'i sahasında ağırlayacak. Karşılaşma TV8'den şifresiz olarak yayınlanacak. Maçtan önce Trabzonspor Kulübü farklı renklere gönül vermiş taraftarları Trabzonspor'a çağırarak birlik beraberlik mesajı yayınlamışlardı. Bu çağrı karşılıksız kalmadı ve birbirinden güzel kareler ortaya çıktı.
İzmir'den Osmaniye'ye Hasar Tespit Çalışması İçin Giden Mühendisler, 'Ölümle' Tehdit Edilince İşi Bıraktı
Son yaşanan Kahramanmaraş depreminde etkilenen Osmaniye’deki bir sitenin, hasar tespit çalışması yapması için anlaştığı şirket, ‘ölüm tehditleri’ nedeniyle aldıkları parayı iade ederek işi yarıda bıraktı. İzmir’e dönen şirket “15 yıllık binaları incelersen öldürürüz” sözleri nedeniyle İzmir Adliyesi’ne suç duyurusunda bulundu. 
Cem Seymen Kimdir? CNN Türk Sunucusu Cem Seymen'in Eğitim Hayatı ve Kariyeri Hakkında Merak Edilenler
Başarılı gazeteci, televizyon yapımcısı ve ekonomist Cem Seymen, deprem sürecinde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. CNN Türk ekranlarında seyirci ile buluşan Seymen'in istifa ettiği haberleri dikkat çekti. Vatandaşlar, Sunucu Cem Seymen'in kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Cem Seymen kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte, Cem Seymen hakkında merak edilenler...
Reklam
Reklam
Deprem Felaketi Sürecinde Yayın Hayatına Ara Veren 'Kısmetse Olur Aşkın Gücü' Bugün Yayınlanmaya Başlayacak!
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından televizyon kanalları yayın akışına ara vermişti. Yas süresince dizi ve film yayınlamayan televizyon kanallarının yanı sıra YouTube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı da deprem felaketi sebebiyle yayın hayatına ara verdiğini duyurmuştu. Kısmetse Olur yetkililerinin bugün duyurduğu açıklamaya göre program bugün kaldığı yerden devam edecek. Bölüm gelirleri ise deprem bölgelerine bağışlanacak.
Reklam
Bu Kadar Kötü müsünüz? Depremde 'Ailemi Kaybettim' Diyen Twitter Kullanıcısının Yalan Söylediği İddia Edildi!
Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı. Depremin ilk anlarından itibaren enkaz altında kalan sosyal medya kullanıcılarının seslerini duyurmaya çalıştığını gözyaşları içinde izlemiştik. Bu kullanıcılardan birisi olan ve tüm ailesini deprem yüzünden kaybettiğini söyleyen @airplanbangtan kullanıcı isimli kişi özellikle hepimizi derinden etkilemişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, bu kişinin yalan söylediğini iddia eden paylaşımlarda bulundu.Gelin iddialara ve detaylara bir göz atalım...
Tartışmalara Neden Olan Samandağ Çadır Kentin Aziz Nesin Öykülerine Taş Çıkaracak Trajik Hikayesi
etiket
Pek çok ilçenin adeta haritadan silindiği, ayakta bina kalmadığı afet bölgesinde kış mevsimini de hesaba katarsak en büyük ihtiyaç barınma. Barınma için de acil olarak çadırlar ve konteynırlardan oluşacak kentler gerekiyor. STK'lar, devlet kurumları, belediyeler de bu büyük eksiği tamamlamak için uğraşıyor. Ancak her konuda olduğu gibi bu hayati konuda da kutuplaşma söz konusu. Peki tartışmalara neden olan 200 çadır nasıl kuruldu? Kurulum ekibinde yer alan kişiden dinleyelim.
Reklam
Reklam
Kral Charles, Londra’daki Deprem Gönüllüsü Türkleri Ziyaret Ederek Türk Restoranına Gitti!
74 yaşındaki Kral Charles, ülkemizde yaşanan depremin ardından deprem gönüllüsü Türkleri ziyaret etmek adına Londra'daki Batı Londra Türk Gönüllüleri Derneği ziyaret etti. Kral Charles’ın Hounslow ziyaretinde kendisine eşlik eden isimlerden biri de Türkiye'nin İngiltere Büyükelçisi olan Ümit Yalçın oldu. Ayrıca İngiltere Kralı, ziyareti sırasında çay içip, bir kebap restoranına da uğradı.
Sosyal Medyada Gündem Olan Binanın Müteahhidinden Açıklama
İstanbul Çekmeköy'de bulunan 5 katlı bir apartmanın görüntüsü sosyal medyada 'depremde çökme riski' tartışması yarattı. Üçgen yapısıyla ince bir duvarın üstünde inşa edilmiş görüntüsü veren yapının müteahhidi Eser Karataş, 'Bu bina belediye tarafından iskan verilmiş bir bina, kesinlikle deprem yönetmeliğine uygun' dedi.
Reklam