Görüş Bildir
10 Gündür Deprem Bölgesine Gitmeyen Devlet Bahçeli'nin Yıllar Önce Yaptığı Paylaşım Tekrar Gündemde!
Kahramanmaraş depreminde kaybettiğimiz canların yasını tutmaya, depremzede vatandaşlarımız için el birliğiyle yardım toplamaya devam ediyoruz. Bu süreçte ayrıca gözlerimiz sürekli gündemde olan siyasi isimleri aradı, gittikleri deprem bölgelerinden canlı yayınlarını ve açıklamalarını takip ettik. Dolayısıyla siyasetçilerin sadece bugünlerde değil geçmişte de depremle ilgili söylemleri tekrar gündeme geldi; Devlet Bahçeli de bu isimlerden birisi oldu. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 17 Ağustos 2017 tarihinde yaptığı bir paylaşım sosyal medyada odak konusu oldu. Buyurun detaylar...
Saatlerce Enkaz Altında Kalan Bir Depremzede Yaşadığı Her Şeyi Tek Tek Twitter'da Anlattı!
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık iki depremin ardından Türkiye adeta felaketi yaşadı. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, binlercesi de enkaz altından yaralı bir şekilde kurtarıldı. O kurtarılanlardan biri de@_orkunt isimli bir Twitter kullanıcısı... Yaralı bir şekilde enkazdan çıkarılan vatandaşımız, Hatay'da bulunan binanın çökme anından hastaneye kadar yaşadığı her şeyi Twitter hesabında anlattı. Biz de nefessiz okuduğumuz yazısını sizlerle paylaşmak istedik.
Reklam
Reklam
Depremzedelere Destek Olmak İçin Çıkarılan Trabzonspor - Basel Maçı Hatıra Biletleri Kapış Kapış Satıldı
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off karşılaşmaları kapsamında Basel ile karşılaşacak. Şimdiden nefeslerin tutulduğu Trabzonspor-Basel maçı Tv8 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak. Trabzonspor geçtiğimiz günlerde tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerini satışa çıkarmıştı. Süper Lig'in birçok takımı satışa çıkan hatıra biletlerine yoğun ilgi gösterdi.
Reklam
Reklam
Kayıp İlanları Her Geçen Gün Artıyor: Enkazdan Çıkarılan Çocuklar ve Bebekler Nerede?
Kahramanmaraş merkezli iki depremin 11 ilde yarattığı yıkımın boyutları her geçen gün artmaya devam ederken, enkaz altından çıkarılan çocukların ve bebeklerin kaçıldığı iddiası gündeme geldi. World Human Relief (WHR) Dünya İnsani Dayanışma Derneği'nin Uluslararası İlişki ve Aile Program Koordinatörü ve Uzman Klinik Psikolog Şule Nur Orhan ''Bu süreçte çok sayıda refakatsiz çocuk ile karşılaştık. Uzmanlar olarak onlar ile iletişime geçtik. Akrabaları arasından bildikleri, güvende hissettiği veya onlara bakım sağlamaya istekli yetişkinlerin gözetiminde olan bu çocuklar için izlenmesi gereken sağlıklı ve yasal süreci aktardık'' dedi.Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği ise deprem bölgesindeki refakatsiz çocukların tarikatlar tarafından kaçırıldığı, kendilerini aileleri olarak tanıtan kişilere veya organ mafyalarına teslim edildiğine dair iddialar üzerine suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.
Reklam
AFAD’ın Alım İhaleleri İptal Edilmiş: Sebep ‘Pahalılık’
Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 depremde 36 bin 187 vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem gerçeğini çok acı şekilde yeniden hatırlarken, AFAD’ın deprem sonrasındaki müdahalesi ise tartışılıyor. EKAP’ta yer alan bilgilere göre, AFAD’ın depremle ilgili cihazların alımı için açtığı ihaleler ‘pahalılık’ sebebiyle iptal edilmiş.
Basel Karşılaşması Öncesi Trabzon'da Farklı Renklere Gönül Veren Taraftarlarımızın Birlikte Oldukları Kareler
UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, play-off ilk maçında Basel'i sahasında ağırlayacak. Karşılaşma TV8'den şifresiz olarak yayınlanacak. Maçtan önce Trabzonspor Kulübü farklı renklere gönül vermiş taraftarları Trabzonspor'a çağırarak birlik beraberlik mesajı yayınlamışlardı. Bu çağrı karşılıksız kalmadı ve birbirinden güzel kareler ortaya çıktı.
Reklam