Görüş Bildir
Meliha Okur Kimdir ve Kaç Yaşında? Ekonomi Gazetecisi Meliha Okur'un Hayatı ve Kariyeri
En deneyimli ekonomi yazarlarından biri olarak bilinen Meliha Okur, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. FOX TV ekranlarında 'Merve Yıldırımla Benden Söylemesi' programında sürekli konuk olarak katılan Okur, yaptığı açıklamalar ve yorumlarla dikkat çekiyor. En deneyimli ekonomi gazetecilerinden olan ünlü isim, kariyeri boyunca pek çok gazetede ve kanalda çalıştı. Vatandaşlar ise Meliha Okur'un hayatını ve kariyerini merak etmektedir. Peki, Meliha Okur kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?  İşte, merak edilenlerle Meliha Okur'un eğitim ve kariyer hayatı:
Ozan Gündoğdu Kimdir, Kaç Yaşında? Ozan Gündoğdu Ne İş Yapıyor, Evli mi?
Ozan Gündoğdu gündemin dikkat çeken isimlerinden bir tanesi oldu. Ekonomi dünyasına yaptığı açıklamalar ve eleştirilerle sıkça gündeme gelen Gündoğdu hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Gündemde Ozan Gündoğdu'nun adını görenler hayatı ve kariyerine dair bilgi sahibi olmak için arama motorlarına yöneldi. Peki Ozan Gündoğdu kimdir, ne iş yapıyor? Ozan Gündoğdu evli mi, nereli, kaç yaşında?Detayların tamamı içeriğimizde.
Armağan Çağlayan'ın Hayatını Kaybeden Taha Duymaz ile İlgili Paylaşımı Yürek Yaktı
Tüm Türkiye 6 Şubat günü kapkara bir güne uyandı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki deprem 11 ili yıkımı uğrattı. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği felakette enkaz yığına dönen illerden biri Hatay oldu. Enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Armağan Çağlayan, hayatını kaybeden Taha Duymaz hakkında yaptığı paylaşımla yürekleri sızlattı.
Reklam
Reklam
Reklam
Christian Atsu Kimdir? Depremde Hayatını Kaybeden Ganalı Futbolcu Christian Atsu Hangi Takımlarda Forma Giydi?
Hatayspor'un sevilen oyuncusu Christian Atsu, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde enkaz altında kaldı. 2022 - 2023 sezonunun yıldız oyuncusu olarak Hatayspor'a transferi gerçekleştirilen Christian Atsu yaşamını yitirdi. Peki, Christian Atsu kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Gelin, Ganalı Futbolcu Christian Atsu'nun 200'den fazla maçta forma giydiği futbol kariyerine yakından bakalım.
Reklam
Cristiano Ronaldo Bağış Yaptı mı? Cristiano Ronaldo Depremzedelere Yardımda Bulundu mu?
Kahramanmaraş'ya meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem hepimizin yüreğini derinden yaraladı. Ülkenin Güney Doğu'sunu enkaza çeviren afet ardından hem Türkiye'den hem de dünyanın dört bir yanından depremzedelere yardım eli uzandı. Birçok dünya yıldızının Türkiye için harekete geçtiği günlerde Cristiano Ronaldo gündem oldu. Peki Cristiano Ronaldo bağış yaptı mı? Cristiano Ronaldo depremzedelere yardım etti mi?Detayları görelim...
Reklam
18 Şubat Cumartesi Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasalarında yaşanan dalgalanma Brent petrol fiyatlarında düşüşe neden oldu. Bugün Brent petrol 83 dolar, ham petrol ise 76 dolar civarından alıcı buluyor. Vatandaşlar ise petrol piyasalarındaki dalgalanma ve kur değişiminin akaryakıt fiyatlarına yansıyıp yansımayacağını merak ediyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik var mı? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 18 Şubat Cumartesi günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
18 Şubat Cumartesi İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranı yüzde 30'un üzerine çıktı. Yağış miktarı az da olsa ortalama baraj doluluk oranında artış sağladı. Ancak hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi kuraklık kaygısını azaltmadı. İstanbullular yağışların yeniden ne zaman başlayacağını merak ediyor. Üstelik barajlardaki su seviyesi hâlâ kritik seviyenin altında. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 18 Şubat Cumartesi gününe ait doluluk oranları... Peki, İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Reklam