Görüş Bildir
Ne Ettin Gökçek Başkan? Oğuzhan Uğur'u FETÖ'cü Olarak Yaftalamak İsteyen Melih Gökçek Geri Vites Yaptı!
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı sonuçlara neden olan 7.7 büyüklüğündeki depremle hepimizin yüreğine ateş düştü... İlk günlerde deprem bölgelerine yardım amaçlı akın eden Oğuzhan Uğur önderliğindeki BaBaLa ve Haluk Levent'in kurduğu AHBAP Derneği, yandaş medya ve kişiler tarafından tepki çekmişti. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Oğuzhan Uğur için düzenlenen 'Devlet yok AHBAP var' şeklindeki photoshoplu fotoğrafa inanınca olanlar oldu, Uğur'un ve sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle geri vites yaptı!
26 Şubat Pazar İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Şubat ayının son günlerinde havalar, mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Beklenen kış soğuğu ve yağışlar şubat ayında yaşanmadı. Bu durum beraberinde kuraklık tehlikesini de getirdi. Bursa'da bulunan Nilüfer barajının kuruduğu görüntülendi. Peki İstanbul'da bulunan barajlardaki son durum ne? İşte İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 26 Şubat Pazar gününe ait doluluk oranları.
26 Şubat Pazar AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Tekrar Deprem mi Oldu?
Ülkemizde meydana gelen korkunç depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Bölgede artçı depremler yaşanmaya devam ediyor. Uzmanlar bu artçı depremlerin en az 1 yıl sürmesini bekliyor. Ayrıca Konya ve Niğde çevresinde meydana gelen farklı büyüklüklerdeki depremler de vatandaşları endişeye düşürdü. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin deprem listeleri sürekli kontrol ediliyor. Peki bugün deprem mi oldu, nerede oldu? İşte 26 Şubat Pazar günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi.
26 Şubat Pazar Hava Durumu: Hava Bugün Nasıl? Yağmur, Kar Yağacak mı?
Şubat ayının son günlerinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. 19-20 Şubat tarihlerinde ilk cemrenin havaya düşmesinin ardından yağış olup olmayacağı merak ediliyor. Haftanın son tatil gününü değerlendirmek isteyenler hava durumu raporlarını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) vatandaşlara anlık duyurular ve uyarılar yapmaya devam ediyor. Peki 26 Şubat bugün hava nasıl olacak? Hava bugün nasıl? Kar, yağmur yağacak mı? İşte 26 Şubat hava durumu...
Reklam
Reklam
Türkiye'yi Bekleyen Büyük Tehlike: Kuraklık
Depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye ne yazık ki kuraklık tehlikesiyle de karşı karşıya. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerine göre; Türkiye’de son 22 yılın en kurak ocak ayı yaşandı. Kuraklık nedeniyle İstanbul barajlarındaki doluluk oranı da yüzde 35'e geriledi.
Reklam
Haluk Levent, Depremzede Çocukların Videosunu 'Ahbap Eğlencede' Diye Paylaşanlara Tokat Gibi Bir Cevap Verdi!
Haluk Levent, deprem felaketi boyunca gösterdiği mücadeleye rağmen birçok kişi tarafında hedef alında ve eleştirildi maalesef. Bu hedef göstermelerin yanı sıra Haluk Levent'e, sosyal medyadan da birtakım troll güruhu saldırıyor...Ahbap üyelerinin çocuklara moral vermek için şarkı provası yaptığı görüntüleri bazı troll kişiler tarafından 'Ahbap ekibi eğlencede' diyerek paylaşıldı. Haluk Levent de bu paylaşımlara sonunda isyan etti. Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
25 Şubat Çılgın Sayısal Loto Çekilişi Sonuçları Açıklandı: Çılgın Sayısal Loto'nun Kazandıran Numaraları!
Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı! Haftada üç kez gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto'da haftanın son çekiliş heyecanı yaşandı. Son dönemlerin en popüler çekilişlerinden olan Sayısal Loto'ya şans oyunuseverler yoğun ilgi gösterdi. Heyecanlı çekilişin ardından tüm gözler Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği Çılgın Sayısal Loto'nun kazandıran numaralarına çevrildi. Peki Çılgın Sayısal Loto sonuçları ne oldu, açıklandı mı?İşte 25 Şubat Cumartesi Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuç sayfası ve kazandıran numaralar...
Reklam
Yakınının Yanında Kalan Bir Depremzede, Apartman Yönetiminin Astığı Yazıyı Paylaşınca Tepkiler Gecikmedi!
6 Şubat'ta gerçekleşen deprem felaketi maalesef birçok insanı yuvasından etti. Depremzedelerin neredeyse çoğu yaşadıkları şehirleri terk ettmek zorunda kaldılar ve başka şehirlerde yaşayan tanıdıklarının veya akrabalarının yanına gittiler.Bu zorlu süreçte maalesef bazı düşüncesiz hareketler de gerçekleşebiliyor. İddiaya göre, bu tarz düşüncesiz bir hareket Gaziantep Köşk Apartmanı'nda gerçekleşti. Yakının yanında kalan bir depremzede, apartman yönetiminin astığı 'Yatılı misafir kesinlikle yasaktır' yazısını paylaştı ve isyan etti.Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Reklam
Hatay'da Deprem Dehşetinin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı
6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli depremler Hatay'ın da içerisinde bulunduğu 11 ilde büyük yıkıma yol açtı. Hatay'da depreme ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı. Güvenlik kamera görüntüleri dehşetin boyutunu gözler önüne serdi. Bir akaryakıt istasyonu kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde sarsıntının ardından gökyüzü bir anda aydınlanıyor. İstasyon çalışanları deprem sırasında büyük panik yaşıyor.
Reklam