Görüş Bildir
Depremde Hayatını Kaybeden Taha Duymaz'ın YouTube Hesabını Satın Alan Kişi İlk Kez Açıklama Yaptı!
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı alan Hatay'da binlerce vatandaşımızı kaybettik. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, depreme halasının Hatay İskenderun'daki evinde yakalanmış ve 12. günün sonunda enkazdan cansız bedeni çıkartılmıştı... Bu süreçte Taha hakkında ortaya atılan komplo teorilerinin arasında yer alan 'Taha Duymaz'ın YouTube hesabı satışa çıkartıldı' haberleri doğru çıktı ve hesabı satın alan Ahmet Suphi Kaplan olayla ilgili ilk kez konuştu!
Reklam
Reklam
Kime Neyi Satıyorsunuz? Kızılay'ın AHBAP'a 46 Milyon TL'lik Çadır Satma İddiası Vatandaşların Tepkisini Çekti!
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem beraberinde 10 ilde de yıkıcı sonuçlara neden oldu. 20 milyondan fazla kişinin etkilendiği depremin 21. gününde hala gıda ve barınma sorunları yaşanırken Kızılay'ın, Haluk Levent önderliğindeki AHBAP Derneği'ne 46 milyon TL karşılığında çadır sattığı iddiası ortalığı karıştırdı. Haluk Levent'in açıklaması sonrası sosyal medya kullanıcıları böyle bir afette Kızılay'ın para karşılığı çadır satmasına adeta isyan etti.
Yargıtay'dan Emsal Deprem Kararı: Belediye Başkanı Suçlu Bulundu
Depremde yıkılan binalara yapı ruhsatında imzası bulunan belediye başkanlarıyla alakalı da Yargıtay'dan emsal bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme, deprem neticesinde yıkılan binanın yapı ruhsatını onaylayan Belediye Başkanı olan sanığın eyleminin görevi kötüye kullanma suçunu oluşturduğuna hükmetti.
Reklam
Reklam
Ne Ettin Gökçek Başkan? Oğuzhan Uğur'u FETÖ'cü Olarak Yaftalamak İsteyen Melih Gökçek Geri Vites Yaptı!
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı sonuçlara neden olan 7.7 büyüklüğündeki depremle hepimizin yüreğine ateş düştü... İlk günlerde deprem bölgelerine yardım amaçlı akın eden Oğuzhan Uğur önderliğindeki BaBaLa ve Haluk Levent'in kurduğu AHBAP Derneği, yandaş medya ve kişiler tarafından tepki çekmişti. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Oğuzhan Uğur için düzenlenen 'Devlet yok AHBAP var' şeklindeki photoshoplu fotoğrafa inanınca olanlar oldu, Uğur'un ve sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle geri vites yaptı!
26 Şubat Pazar İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Şubat ayının son günlerinde havalar, mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Beklenen kış soğuğu ve yağışlar şubat ayında yaşanmadı. Bu durum beraberinde kuraklık tehlikesini de getirdi. Bursa'da bulunan Nilüfer barajının kuruduğu görüntülendi. Peki İstanbul'da bulunan barajlardaki son durum ne? İşte İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 26 Şubat Pazar gününe ait doluluk oranları.
Reklam
26 Şubat Pazar AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Tekrar Deprem mi Oldu?
Ülkemizde meydana gelen korkunç depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Bölgede artçı depremler yaşanmaya devam ediyor. Uzmanlar bu artçı depremlerin en az 1 yıl sürmesini bekliyor. Ayrıca Konya ve Niğde çevresinde meydana gelen farklı büyüklüklerdeki depremler de vatandaşları endişeye düşürdü. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin deprem listeleri sürekli kontrol ediliyor. Peki bugün deprem mi oldu, nerede oldu? İşte 26 Şubat Pazar günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi.
26 Şubat Pazar Hava Durumu: Hava Bugün Nasıl? Yağmur, Kar Yağacak mı?
Şubat ayının son günlerinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. 19-20 Şubat tarihlerinde ilk cemrenin havaya düşmesinin ardından yağış olup olmayacağı merak ediliyor. Haftanın son tatil gününü değerlendirmek isteyenler hava durumu raporlarını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) vatandaşlara anlık duyurular ve uyarılar yapmaya devam ediyor. Peki 26 Şubat bugün hava nasıl olacak? Hava bugün nasıl? Kar, yağmur yağacak mı? İşte 26 Şubat hava durumu...
Reklam