Görüş Bildir
Polis, TİP'i Ablukaya Aldı: 'AKP ile Hesaplaşacağız'
Kızılay'ı protesto edip, basın açıklaması yapmak isteyen Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) İstanbul İl Örgütü polis tarafından ablukaya alındı. Binadan 'Hükümet istifa' sloganları ile çıkan partililere polis tarafından müdahale edildi. 
26 Şubat Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 26 Şubat Şans Topu'nda Kazandıran Numaralar ve Tüm Detaylar
26 Şubat Pazar günü akşam saat 20:00'da Milli Piyango'nun düzenlemiş olduğu canlı yayında Şans Topu'nda haftanın son çekilişi gerçekleşti. 5+1'i tutturabilenin büyük ikramiyeyi kazanma şansı elde ettiği Şans Topu oyununun sonuçları, şans oyunu severler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Peki 26 Şubat Şans Topu sonuçları açıklandı mı? 26 Şubat Şans Topu kazandıran numaralar ne oldu? 26 Şubat Şans Topu 5+1 tutturabilen oldu mu? İşte 26 Şubat Pazar Şans Topu sonuç sayfası...
Reklam
Boşanmış Kadınların Toplum Tarafından Yalnızlaştırılmasını Eleştiren Yazarın Her Satırına Hak Vereceksiniz!
Her insan hayatının aşkını bulup onunla birlikte güzel ve huzurlu bir ömür geçirmek ister. Bu birlikteliklerin birçoğu da evlilikle taçlandırılır. Fakat evlilik kadar olağan bir şey varsa bu da boşanmaktır. Özellikle de ülkemizde evlilik müessesesine verilen değer ortadayken maalesef ki boşanmış kadınlara gösterilen tepkiler hepimizin canını sıkıyor. Yazar Ceren Güneş Üretmek'in, daha önce de 5harfliler.com’da yayınlanan, toplum tarafından baskılanan ve yalnızlaştırılmak istenilen boşanmış kadınlar hakkında yazdığı eleştirel yazısı 'Boşandık Canım, Ölmedik' ile her bir satırına hak vermemize neden oldu.Gelin bu haklı eleştiriye hep birlikte göz atalım...
Reklam
Ekrana Hızlı Bir Dönüş Yapan Müge Anlı, Deprem Yardımlarının Yanı Sıra 5 Günde 3 Dosyayı Aydınlığa Kavuşturdu!
6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından tüm kanallar yayın akışına ara vermişti. ATV ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı da ilk gün yardım kampanyasını duyurmak için kısa bir yayın yapmış ardından yerini Deprem Özel Bülteni'ne bırakmıştı. 20 Şubat'ta deprem bölgesindeki kayıpları bulmak amacıyla yayın hayatına devam eden Müge Anlı, 5 günde 3 dosyayı başarıyla aydınlattı!
Reklam
Depremde Hayatını Kaybeden Taha Duymaz'ın YouTube Hesabını Satın Alan Kişi İlk Kez Açıklama Yaptı!
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı alan Hatay'da binlerce vatandaşımızı kaybettik. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, depreme halasının Hatay İskenderun'daki evinde yakalanmış ve 12. günün sonunda enkazdan cansız bedeni çıkartılmıştı... Bu süreçte Taha hakkında ortaya atılan komplo teorilerinin arasında yer alan 'Taha Duymaz'ın YouTube hesabı satışa çıkartıldı' haberleri doğru çıktı ve hesabı satın alan Ahmet Suphi Kaplan olayla ilgili ilk kez konuştu!
Reklam
Reklam
Reklam