Maçoğlu'nun Kadıköy Adaylığında 'Burjuva' Krizi! TKP Desteğini Çekecek mi?
Fatih Mehmet Maçoğlu'nun da üyesi olduğu Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF)'nin yayın organından TKP'ye yönelik yapılan 'burjuva milliyetçi' ithamlarına sert yanıt geldi. TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan 'Sayın Maçoğlu ya da bizim yıllardır görüştüğümüz birkaç kişi ‘ya evet biz o yazıya katılıyoruz’ derse, kendilerine başarılar der, bir dakika bile düşünmeyiz' dedi.
AK Partili Şamil Tayyar Beddua Edip, Ev Hakkından Vazgeçti
AK Parti’den üç dönem milletvekilliği yapan Şamil Tayyar’a kuradan deprem konutu çıkması kamuoyunda tartışma yaratmıştı. Şamil Tayyar bugün, 'Dilerim, konteynerde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ahı da ömür boyu istismarcıların peşini bırakmaz' diyerek konut hakkından feragat ettiğini duyurdu.
CHP'den Hatay'a Haluk Levent Hamlesi! 'Başkan Adaylığı İçin Teklif Götürüldü'
Gazeteci Murat Ağırel, CHP yönetiminin, ünlü şarkıcı ve aktivist Haluk Levent'e Hatay'dan başkan adayı olması için teklif götürdüğünü söyledi. Konuyla ilgili Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Levent, siyasi kimliğe girmek istemediğini söyleyerek, 'Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin.Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var' dedi.