Erdoğan 'Türkiye Yansa Umurlarında Değil' Demişti: Sosyal Medyadan #Kaymaklıİlcedeyiz Paylaşımları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'li belediyeler tarafından yönetilen Şişli, Kadıköy, Beşiktaş ve Çankaya sakinlerini hedef alan açıklaması tepki çekti. Erdoğan'ın bu bölgelerde yaşayanları 'kaymak tabaka' olarak tarif etmesinin ardından sosyal medyada #Kaymaklıİlcedeyiz etiketiyle paylaşımlar yapılıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü konuşmasında Çankaya, Şişli, Kadıköy ve Beşiktaş'ta yaşayanları eleştirmişti 👇

Erdoğan: 'Çankaya, Kadıköy ve Beşiktaş'taki Seçim Sonuçlarının Ülke Gerçeğiyle İlgisi Yok, Türkiye Yansa Umurlarında Değil'

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından #Kaymaklıİlcedeyiz etiketi sosyal medyanın gündeminde...

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
28.11.2018

Zannetti ki bu, herkes bir parça keke onurunu satar. O yüzden bu kin, bu öfke. :)

erdoğan inanılmaz bir şekilde toplumu yönetmekte başarılı. gündemi kafasına göre belirliyor . o kadar çok nefret edeni var ki farkında olmadan adamın reklamını yapıyorlar. bütün ülke gündemi, seçim gündemi, sosyal gündem bu adamın lafları üzerinden ilerliyor. bence erdoğan bu durumdan hiç de şikayetçi değil. bak tek lafıyla seküler kesimi sinirlendirip kutuplaştırdı gene. onun istediği de bu zaten. bu adamı yenmek istiyorsanız yeni bir dil yeni bir söylem üretmeniz gerekiyor. tamamen kucaklayıcı bir dil... ve gündemi belirlemesine asla müsaade etmeyeceksiniz. kısacası sallamayacaksınız. bakın muhalefet bu kafayla giderse erdoğan bu seçimden tarihi bir zaferle çıkacak. artık chp o %25 bile mumla arar hale gelecek

29.11.2018

Şu yazıyı alıp metrolara otobüslere duraklara falan koymak lazım.Okutabildiğimiz kadar okutmamız lazım.Fakkat anlamıyorlar.

28.11.2018

Adam insanların aklıyla dalga geçiyor haliyle izahı olmayan şeylerin mizahı olur. Ciddiye alıp cevap verilmeyecek kadar uçuk şeyler atıyor ortaya gündemi değiştirmek için, yemeyin..

TÜM YORUMLARI OKU (46)