Görüş Bildir
Haberler
Yeni Sezonun Havasına Şimdiden Sokan Geçtiğimiz Haftanın Transfer Dedikoduları

Yeni Sezonun Havasına Şimdiden Sokan Geçtiğimiz Haftanın Transfer Dedikoduları

Futbolla ilgili en çok sevdiğimiz şeylerden biri transfer haberleri muhakkak. 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Christian Cueva ➡️ Yeni Malatyaspor

17. Christian Cueva ➡️  Yeni Malatyaspor

Sarı-Kırmızılılar, Santos'tan Christian Cueva'yı listesine aldı. 10 numara ve kanatlarda görev yapan 28 yaşındaki oyuncu için görüşmeler başladı.

16. Silviu Lung ➡️ Yukatel Denizlispor

16. Silviu Lung ➡️  Yukatel Denizlispor

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, yeni sezonda kaleci transferi için Hes Kablo Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Silviu Lung’u gündemine aldı.

15. Eljero Elia ➡️ Göztepe

15. Eljero Elia ➡️  Göztepe

Kanat oyuncusu Serdar Gürler'in de takımdan ayrılmasıyla o bölgeye mutlaka takviye yapacak Göz-Göz'de teknik direktör İlhan Palut'un Elia'yı kadrosunda görmek istediği dile getirildi.

14. Sinan Bolat ➡️ Göztepe, Galatasaray ve Beşiktaş

14. Sinan Bolat ➡️  Göztepe, Galatasaray ve Beşiktaş

31 yaşındaki kaleci ile önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturacak olan Göztepe bonservis sorununun olmaması nedeniyle transfere bir hayli sıcak bakıyor. Bu transferde Galatasaray ve Beşiktaş'la yarışan Sarı-Kırmızılı ekip, Sinan'ı ikna edecek teklif üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

13. Lukasz Teodorczyk ➡️ Göztepe

13. Lukasz Teodorczyk ➡️  Göztepe

Forvet hattından Wilczek’i Kopenhag’a gönderen Sarı-Kırmızılılar, Udinese’den Lukasz Teodorczyk ile her konuda anlaştı. 29 yaşındaki oyuncuyu ikna eden Göz Göz’ün önünde Polonyalı yıldızın kulübü ile halletmesi gereken küçük pürüzler kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Nuri Şahin ➡️ Fraport TAV Antalyaspor

12. Nuri Şahin ➡️  Fraport TAV Antalyaspor

Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen ile olan kontratı sona eren ve yeni kulüp arayışlarına başlayan Nuri Şahin, Süper Lig'e transfer oluyor. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, milli orta sahayı kırmızı beyazlı takıma kazandırmak için görüşmelere başladı.

11. Jose Sosa ➡️ Fenerbahçe, Başakşehir

11. Jose Sosa ➡️  Fenerbahçe, Başakşehir

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Arjantinli yıldız Jose Sosa için sürpriz bir talip çıktı. Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

10. Mehmet Ekici ➡️ Hannover 96

Fenerbahçe’de 3 yılda 7.5 milyon Euro kazanan ve sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici’nin, Süper Lig takımlarından gelen teklifleri kabul etmediği ve doğduğu yer Almanya’da kulüp aradığı öğrenildi. Ekici’ye tek teklifin ise Hannover 96’dan geldiği bildirildi

9. Sinan Gümüş ➡️ Fenerbahçe

9. Sinan Gümüş ➡️  Fenerbahçe

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak'ın ardından Sinan Gümüş'ü de kadrosuna kattığı iddia edildi. İsmi Trabzonspor ve Galatasaray'la da anılan 26 yaşındaki futbolcunun Sarı Lacivertli ekiple 3 yıllık anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

8. Zanka ➡️ Kopenhag

8. Zanka ➡️  Kopenhag

Zanka ile Kopenhag arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlanmaya yakın. Danimarka ekibi, tecrübeli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katacak. Ancak Zanka’nın maaşının bir bölümünün Fenerbahçe tarafından ödeneceği ileri sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Bernard Mensah ➡️ Galatasaray

7. Bernard Mensah ➡️  Galatasaray

Mensah’ı isteyen Galatasaray, Kayserispor’u transferde rahatlatacak yeni bir yöntem buldu. Atletico Madrid'in bir sonraki satıştan alacağı %40 payı devre dışı bırakmak için Kayserispor'a 1+1 yıllık kiralık teklifi sunan Aslan, Ganalı oyuncuya karşılık 2 milyon Euro ve takas önerdi

6. Umut Meraş ve Serdar Dursun ➡️ Galatasaray

6. Umut Meraş ve Serdar Dursun ➡️  Galatasaray

Arda Turan’ı kadrosuna katan, Omar Elabdellaoui, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu transferlerini açıklamaya hazırlanan Galatasaray, bir kez daha Avrupa seferine çıkıyor. Radarda Umut Meraş ile Serdar Dursun var.

5. Davidson da Luz Pereira ➡️ Alanyaspor

5. Davidson da Luz Pereira ➡️  Alanyaspor

Takımdan ayrılacak ve gelecek isimlerle transfer döneminin en hareketli takımlarından olacak Alanyaspor, Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes forması giyen Davidson ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

4. Rıdvan Yılmaz ➡️ Stuttgart

4. Rıdvan Yılmaz ➡️  Stuttgart

Almanya’da Bundesliga’ya geri dönen Stuttgart, kadrosuna katmak istediği Rıdvan Yılmaz için resmi teklif yaparken, Beşiktaş Yönetimi, 19 yaşındaki genç sol beke karşılık 5 milyon Euro bonservis istemişti. Bu bedeli çok yüksek bulan Stuttgart’ın ikinci kez siyah-beyazlıların kapısını çaldığı ve bu kez Rıdvan’a karşılık 22 yaşındaki Hırvat sol bek Borna Sosa’yı önerdiği iddia edildi.

3. Mario Balotelli ➡️ Beşiktaş

3. Mario Balotelli ➡️  Beşiktaş

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda yeni sezona 10 yeni transferle girmeyi planlayan Kara Kartal, hücum hattı için yaptığı çalışmalarda büyük aşama kaydetti. Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nın, İtalya Serie A ekibi Brescia’yla yol ayrımında bulunan Mario Balotelli’ye Beşiktaş forması giydirmek için geri sayımda olduğu bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Gaston Campi ➡️ Huracan

2. Gaston Campi ➡️  Huracan

Trabzonspor'un geçen sezon başında Estudiantes’ten kadrosuna kattığı Gaston Campi, ülkesine dönmeye hazırlanıyor. Huracan kulübünün 800 bin Euro’luk bir teklif sunacağı belirtildi.

1. Kenan Karaman ➡️ Galatasaray, Trabzonspor

1. Kenan Karaman  ➡️  Galatasaray, Trabzonspor

Transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Kenan Karaman için Trabzonspor da girişimlere başladı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 🚀

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

Rıdvan Yılmaz'a kaşrı Borna Sosa yok daha neler.