Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Onu Müge Anlı'da Tanıdı: Osman Büyükşen'den Çarpıcı Twitter Paylaşımı! Büyükşen Cinayetinde Son Dakika

Türkiye Onu Müge Anlı'da Tanıdı: Osman Büyükşen'den Çarpıcı Twitter Paylaşımı! Büyükşen Cinayetinde Son Dakika

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te masaya yatırılan Büyükşen cinayeti günlerce konuşuldu. Osman Büyükşen, Büşra Büyükşen ve Uğur Büyükşen anne ve babalarının katilini buldu. Osman Büyükşen Twitter'dan dikkat çeken bir paylaşım yaptı! Olayla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 1 kişinin daha adliyeye sevk edildiği öğrenildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarafınızı Seçin

Afgan Çoban Tutuklandı

Afgan Çoban Tutuklandı

3 yıl önce öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 3 gün önce Ankara´da çobanlık yaparken yakalanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet, 3 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında, merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi 62. Sokak’ta bulunan müstakil bir evde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Metin Büyükşen (55) ve Necla Büyükşen (54) çifti, eve giren yüzü maskeli bir saldırgan tarafından tüfekle vurularak öldürüldü, başına tüfeğin dipçiğiyle vurulan kızları Büşra Büyükşen ise olaydan ölü numarası yaparak yaralı kurtuldu.

Olaydan sonra kaçan saldırgan aradan 3 yıl geçmesine rağmen bulunamamıştı.

Olayın üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen baba ve annesinin katil zanlısının bulunmaması üzerine Necla ve Metin Büyükşen'in doktor oğlu Osman Büyükşen bir televizyon programına çıkarak katilin yakalanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istemişti.

Cinayetin çözülebilmesi için Jandarma Genel Komutanlığınca özel olarak jandarma dedektifleri olan JASAT ekipleri görevlendirildi.

JASAT ekipleri ve Konya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Büyükşen çiftinin cinayet soruşturmasına ilişkin 13 Temmuz tarihinde çok sayıdaki adrese şafak vakti operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında 25 kişi gözaltına alınırken, şahıslara ait ev ve araçlarında da arama yapıldı. 

Şüpheliler Abdullah B. ve Esra T. 'kasten öldürmeye azmettirme', Zekeriya O. ve Mustafa O. de 'kasten öldürmeye yardım etme' suçlarından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Adliyeye sevk edilen 1 şüpheli adli kontrol kararı, jandarmadaki 20 şüpheli ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Cinayete kurban giden Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftinin cinayet şüphelisi olduğu iddiasıyla Ankara'da yakalanan Afganistan uyruklu Hamidullah A., Konya İl Jandarma Komutanlığındaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan şüpheli Hamidullah A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın