Görüş Bildir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber yayınına katıldı. Hatay'daki Afet Koordinasyon Merkezi'nde bulunan Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketine ilişkin açıklamalar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT Haber'de Elif Akkuş'a konuşan Soylu, "Türkiye uzun zamandır böyle hazırlıklar yapmasaydı büyük bir kaos içinde kalırdı” dedi.

TRT Haber'de Elif Akkuş'a konuşan Soylu, "Türkiye uzun zamandır böyle hazırlıklar yapmasaydı büyük bir kaos içinde kalırdı” dedi.

“Böyle bir afette tabii ki yayılmak ve ulaşmak da belli bir zaman dilimi istiyor. Böyle bir deprem hangi ülkede olursa olsun kimsenin altında kalkabileceğini düşünmüyoruz. Bu çerçeve içerisinde eğer Türkiye uzun zamandır böyle hazırlıklar yapmasaydı büyük bir kaos içinde kalırdı. 17. günde geldiğimiz nokta; sadece Hatay'da 2 bina var altında cenaze olduğunu düşündüğümüz, diğer tarafların tamamında arama-kurtarma çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 313 bin çadır kuruldu, konteynerler kurulmaya başlandı. Bütün hastaneler işlevselliğini devam ettiriyor. Kamunun bütün gücü sahada çalışmalarına devam ediyor. Gidilemeyen köylerin tamamına sortiler yapıldı. Her tarafa, herkes ve her şeyle ulaşıldı.”

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
27
17
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hazırlık mı? PESS!

imo teph

ha diyor ki siz daha kaos görmediniz. ölümğ gösterip sıtmaya razı geleceğimizi sanıyor...

Merffy

Arkadaş siz ne yiyip içiyorsunuz nasıl bu kadar pırıl pırılsınız yemin ediyorum herkes pilot uçuyor...Ben artık bu kadarının bilinçli yapılabileceğine inanmı... Devamını Gör

bryandes alpes

Cia popülizm, doktrinini harfiyen uyguluyorlar. Hep daha büyük yalan söyleyin ve bunu birileri ile tasdikleyin, popülizm bu şekilde işliyor. Cahil bırakılm... Devamını Gör