Görüş Bildir

Dört kişiden oluşan Trollstation kanalı tamamen şaka üzerine kurulu ve insanları troll'leme amacı güden bir Youtube kanalı. 700 binden de fazla üyeye sahip kanaldan 2015 yılında yayınlanan bir video kurucularının başını fena yaktı. Daniel Jarvis (27), Endrit Ferizolli (20), Ebenezer Menzah (29) ve Helder Gomes (23) isimli kurucular 6 Temmuz 2015'te Londra’daki National Portrait Gallery'e girerek hırsızlık şakası yapmışlardı. Bu esnada ise bir kadının korkudan bayılmasına neden olmuşlardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yayınlanan o videodan sonra Jarvis 20 hafta, Ferizolli 16 hafta, Gomes ve Menzah ise 18’er hafta hapis cezasına çarptırıldı.

Yayınlanan o videodan sonra Jarvis 20 hafta, Ferizolli 16 hafta, Gomes ve Menzah ise 18’er hafta hapis cezasına çarptırıldı.

Hakim ise açıklamasında, olayın bir şaka olduğunun elbette farkında olduğunu ancak bildiğiniz üzere o dönemde yaşanan terör olaylarından dolayı şakanın gerçek sanılıp korkulara neden olacağını söyledi.

İşte o video:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
45
35
12
8
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

gerizekalılar güldürmedi bile bari içeri girdiğinize değseymiş -.-

BkzMelis

BUNU TÜRKİYEDE DENESEK NOLUYO AMK DEYİP TEKME TOKAT GİRİŞİRLER BOMBAYA TEKME ATAN HALKIZ AMK NE BEKLİYON SJDFPOWENPWJOERJWPO

Batuhan Doğan

abi trabzonda ki soyguncular aklıma geldi bankayı soymak için giriyorlar içeride ki 17 tane silahlı müşteri tarafından etkisiz hale getiriliyorlar