Görüş Bildir

Pakistan'da kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan ağaç parçalama görüntüleri oldukça tepki çekti. Ağaçların parçalanması ile ilgili ise ortaya 2 iddia atıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. iddia şu şekilde;

1. iddia şu şekilde;

Hindistan başbakanı Narendra Modi'nin başlattığı ağaç dikme hareketine Pakistan başbakanı Imran Khan da katıldı. Ancak dikilen ağaçlar 'İslam'a aykırı' olduğu gerekçesiyle bir grup tarafından parçalandı.

2. iddia ise şu şekilde;

2. iddia ise şu şekilde;

Pakistan hükümetinin Peştun yerlilerinin topraklarını ağaçlandırma projesi adı altında işgal ettiği. Hükümetin yaptığı bu harekete karşı ise kendilerini Pakistanlı olarak görmeyen Peştunluların ağaçları parçalaması.

Gerçeğin ne olduğu ise şu an için bilinmiyor. Bilinen tek şey, ağaçların bir grup tarafından parçalanmış olması. İşte o görüntüler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
252
53
23
19
19
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ağaç nasıl islama aykırı olabiliyor yahu. Sizin kafanız kesilse yokluğunu farketmezsiniz. Hepsi manyak bunların

Kzlt

Farklı kaynaklar arazi itilafından kaynaklı tinerci gibi saldırdıklarını yazıyor. (Pakistan Today - Kahabar Naamaa) :D Üzerinde tartışma bulunan tarım arazis... Devamını Gör

pazartesi

Mantıklı. Hem de çokkk. 👍🏿👍🏿👍🏿

Onur Önal

Lan resmen neredeyse herkes kendi İslamiyetini, dinini yaratmış kafasında. Millet kafasına göre bir şeyleri sevap, günah, caiz, mekruh falan yapar olmuş. Ney... Devamını Gör