Görüş Bildir
Haberler
Onlar Ermiş Muradına: Ekran Başında İzlerken 'Öpüşün Artık' Diye Tırnak Kemirten 15 Dizi Çifti

Onlar Ermiş Muradına: Ekran Başında İzlerken 'Öpüşün Artık' Diye Tırnak Kemirten 15 Dizi Çifti

O yakıcı bakışlar, kor gibi yanışlar... 😏

Not: Dizi açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jon Snow & Daenerys Targaryen - Game of Thrones

1. Jon Snow & Daenerys Targaryen - Game of Thrones

Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zorlu savaşlardan sonra anayurduna dönüp krallığını bütünlük içerisinde tutmayı başarmıştır. Kral Robert Baratheon ile yıllarca omuz omuza çarpışan ve Baratheon'un kral olmasını sağlayan Ned Stark'ın tek istediği kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesiyle ve halkıyla yaşamaktır.

Fakat suyun öte yanında kendi topraklarından ve krallığından kovulduğunu iddia eden Viserys Targaryen , kız kardeşi Daenerys'i barbar kavimlerin başı Han Drogo'ya vererek, güç birliği planları yapmaktadır. Tahtını büyük bir iştahla geri isteyen ama kraliyet oyunlarından habersiz olan Viserys'in planları Kral Baratheon'a ulaşır. Savaş alanında büyük cengaver olan ama ülke ve aile yönetiminde aynı başarıyı tutturamayan Baratheon'un tamamen güvenebileceği ve her yanlış hamlesini arkasından toplayacak yeni bir sağ kola ihtiyacı vardır. Kuzeyin Lordu Ned Stark bu görev için seçilen tek aday isimdir. Kış yaklaşıyor...

Hanedan entrikaları, kapılı kapılar ardında dönen oyunlar, birilerinin kuyusunu kazmak için düşmanın koynuna girmekten çekinmeyen kadınlar, kardeşler arası çekişmeler, dışlanmalar... Hepsi tek bir hedef için: taht kavgası...

2. Castle & Beckett - Castle

2. Castle & Beckett - Castle

Rick Castle ün yapmış, yakışıklı ve karizmatik bir cinayet romanı yazarıdır. Kitaplarının ilk baskıları iyi giderken bir dönem hikaye üretme konusunda tıkanma yaşar. Fakat Castle'ın cinayet romanları, bir seri katile ilham verir ve romandaki hikayelerin kurgusu üzerinden New York birçok cinayete mesken olur.

Sonuçta New York Polis Departmanı bu seri katille baş etmek ve ipuçlarını daha yakından izlemek için Dedektif Kate Beckett’ın partnerliğinde Rick Castle ile iş birliğine gidecektir...

3. Rick & Michonne - The Walking Dead

3. Rick & Michonne - The Walking Dead

Yaşayan ölüler diyarına hoş geldiniz!

Kasabanın polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat o komadayken geçen sürede bildiği yaşam altüst olmuştur. Artık dünya, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalacak! Tabii birazcık insani duyguları kaldıysa... Atlanta'da kaostan sonra sessizce hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insanınsa, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yok.

4. House & Cuddy - House

4. House & Cuddy - House

O, biraz gıcık... Fazlasıyla huysuz ve aksi. Ayrıca bencilliğe övünen bir ağrı kesici bağımlısı. Ama işinin ehli bir doktor, tanı koymayı ustası, hatta bir deha. O, Gregory House.

Sağ bacağındaki aksaklık nedeniyle, koltuk değneği kullanması bile karizmasını zedelemiyor, bilakis puanını artırıyor.

Çok zeki, çözemeyeceği hasta vakası hemen hemen yok gibi. Ama bir yandan hastaları iyi ederken, diğer yandan ekibinde beraber çalıştığı uzman doktorların psikolojilerini allak bullak etmekten de hiç çekinmiyor. Öyle ki onların özel hayatlarına karışacak kadar da küstah. Ama sayılı gönül ilişkisinde de çuvallamaktan öteye geçemiyor.

Gregory House medikal drama tarihinin gelmiş geçmiş en imrenilen karakteri olma unvanını kimselere kaptırmıyor...

5. Buffy & Spike - Buffy the Vampire Slayer

5. Buffy & Spike - Buffy the Vampire Slayer

Buffy, the Vampire Slayer, tek başına vampirlerle, şeytanlarla, karanlığın güçleri ile savaşmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Buffy Summers, vampirler öncelikli olmak üzere kötülüklere karşı savaşmak zorunda olan genç bir kadındır. Buffy, sıradan bir yaşama sahip olmak istese de kaderinden kaçamaz. Dünyayı kurtarmak için vampirler, doğaüstü kötülüklere karşı savaşan Buffy, bu süreçte arkadaşlarının da yardımını alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daphne & Niles - Frasier

6. Daphne & Niles - Frasier

Bir psikiyatrist olan DR. Frasier Crane, Boston'daki hayatından vazgeçerek, doğup büyüdüğü Seattle'a döner. Tek başına yaşamak isteyen Fraiser, kendini bir anda bir operasyon sonunda yaralanan emekli polis babası Martin ve Martin'in fizyoterapisti Daphne ve onun köpeği Eddie ile birlikte yaşarken bulur. Bir de üstüne eve sık sık gelen, Martin'in kardeşi Niles eklenince ev tam bir cümbüşe bürünür..

7. Leslie & Ben - Parks and Recreation

7. Leslie & Ben - Parks and Recreation

Leslie Knope, bir kamu dairesinde müdür yardımcısı olarak çalışan genç bir kadındır. Kasabadaki park ve bahçelerin düzenlenmesinden sorumlu olan Leslie, insanların sürekli düşüp yaralanmasına neden olan bir çukurun doldurup, o bölgeye park yapılmasını planlar. Aslında planladığı oldukça basit bir projedir ancak bürokratlar, hükümet görevlileri, semt sakinleri ve daha nice şey Leslie’nin işinin zorlaşmasına neden olur.

8. Sookie & Eric - True Blood

8. Sookie & Eric - True Blood

Vampirler yüzyıllardır yattıkları tabutlarından artık çıktılar. Japonların özel bir formül ile ürettikleri sentetik kan sayesinde insan kanına ihtiyaç duymadan yaşayan ve topluma karışan bu yaratıklar artık özgürler!

Six Feet Under dizisi ile psikolojik dram severlerin gönlüne taht kuran, Oscar ve Emmy ödüllü Alan Ball yapımcılığında kotarılan ve Charlaine Harris imzalı Sookie Stackhouse romanlarından uyarlanan True Blood yayından girdiği dönemden beri vampir alt türünde fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Sookie Stackhouse rolüyle Altın Küre Ödülü'ne layık görülen Anna Paquin, telepatik güçlere sahip ama Bon Temps kasabasında büyükannesi ve erkek kardeşi ile yaşayan sıradan bir garsondur. Kendi halinde küçük kasabalarına yerleşmeye gelen 174 yaşındaki vampir Bill Compton hem Sookie'nin hem de çevresindekilerin hayatını baştan aşağıya değiştirecektir...

9. Felicity & Oliver - Arrow

9. Felicity & Oliver - Arrow

Öldü sanıldığı bir deniz kazasının ardından, uzun süre bir adada yalnız başına yaşayan milyarder playboy Oliver Queen, adada geçirdiği süre boyunca çok değişmiştir. 5 yılın ardından bulunan ve evine dönen Oliver, dönüştüğü bu yeni Oliver'ı ailesinden ve diğerlerinden saklamaya çalışırken, geçmişte işlediği günahlarından arınmak için suçlularla mücadele etmeye karar verir ve kendisine Arrow kişiliğini yaratır..

10. Damon & Elena - The Vampire Diares

10. Damon & Elena - The Vampire Diares

Bu kasabada her şey olabilir. Ölüp ölüp dirilebilir, bir vampir olabilir, bir cadının büyüsüne maruz kalabilir, hatta kurt adamlara kendinizi kaptırabilirsiniz. Çünkü burası Mystic Falls.

Kısa bir süre önce ailesini kaybeden Elena ve kardeşi teyzeleri ile yaşamaya başlarlar. Ama işler sanıldığı kadar sakin ilerlemeyecektir. Stefan'ın kasabaya dönmesiyle başlayan olaylar zinciri, gün geçtikçe gizemin ve aksiyonun dozunu arttırarak devam eder.

L.J. Smith tarafından kaleme alınan seride; iyi ve kötünün birbirleriyle olan savaşı iki kardeş vampir Damon ve Stefan arasında yaşanırken, ikisinin arasında kalan Elena dengeleri korumayı başarabilecek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Norma & Romero - Bates Motel

11. Norma & Romero - Bates Motel

Sapık (Psycho) filmini izleyip de Norman Bates ve annesinin arasındaki ilişkinin nasıl bulunduğu duruma geldiğini merak etmeyen yoktur. İşte bu yeni dizi, bizi bu meraktan kurtarmayı hedefliyor. Bates Motel izleyiciyi filmin öncesine götürerek, Norman Bates'in sapık olmadan önceki hayatına ışık tutacak..

12. Brennan & Booth - Bones

12. Brennan & Booth - Bones

Antropolog olan ve Washington DC Jeffersonian Enstitüsü’nde çalışan Dr. Temprance Brennan, tanınmaz hale gelen kurban cesetlerini incelemektedir. FBI çalışanı olan Seeley Booth, cinayetleri çözmeye çalışırken kimlik belirlemede yetersiz kaldıklarında Brennan’dan yardım ister. İkili bir süre sonra FBI ile Adli Bilim Departmanı’nın suçlulara karşı ortak yürüttüğü bir çalışmada birlikte çalışmaya başlar. Brennan daima gerçekler ve delillerle mantıklı yaklaşırken Booth ise daha çok içgüdülerine güvenir. Birbirlerinin zıttı kişiliklere sahip ve kendi alanlarında yetenekli olan ikili bir araya gelerek cinayetleri çözmek için türlü maceralara atılır.

13. Lorelai & Luke - Gilmore Girls

13. Lorelai & Luke - Gilmore Girls

Hayali bir kasaba olan Stars Hollow'da geçen, sıcak bir anne kız hikayesi. Kasabanın her biri nev-i şahsına münhasır sakinleri, genç yaşta anne olan Lorelai ve kendi hatalarını tekrarlamaması için üstüne titrediği kızı Rory'nin sakin kasaba hayatındaki maceraları.

14. Josh & Donna - The West Wing

14. Josh & Donna - The West Wing

Dünyanın ülkemiz dahil birçok ülkesinde yayınlanan ve tam yedi sezon devam eden The West Wing, Beyaz Saray'da yaşayan kurgusal karakterlerin hayatlarına ve iş ilişkilerine odaklanmaktadır. Toplamda 26 Emmy ve 3 Golden Globe sahibi olan dizi yayınlandığı dönemde, karakterlerin ve başkanın liberal politikaları nedeniyle, özellikle Cumhuriyetçi Parti taraftarları tarafından The Left Wing (Sol Kanat) olarak da adlandırılmıştır.

15. Scully & Mulder - The X-Files

15. Scully & Mulder - The X-Files

Başrollerini ünlü oyuncular David Duchovny ve Gillian Anderson’ın paylaştığı The X-Files’ta biri inançlı diğeri ise şüpheci olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully gizli güçlerin tüm engellerine rağmen garip ve açıklanmayan olayları araştırıyor. Chris Carter’in yaratıcısı olduğu seride her bölümde ayrı bir dosya ele alınıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BONUS: Otis & Maeve - Sex Education

BONUS: Otis & Maeve - Sex Education

3. sezonda beklenen öpüşmenin gerçekleşmesini tırnaklarımızı kemirerek bekliyoruz! 😘

Oldukça içine kapanık bir çocuk olan Otis, okulun ezik denilen tiplerindendir. Seks terapisti olan anne ve babası sayesinde seks konusunda oldukça bilgili olan Otis, bu bilgiyi okulun sıra dışı kızı Maeve'in teklifi ile değerlendirmeye başlar. O artık, liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir. Peki ya Otis'in sorunlarını kim çözecek?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sorun

buffy & spike hatırlayan çıkacak mı burada ??

deren k.

1 ve 3'ü cidden isteyen var mıydı? 3'teki öpüşme sahnesi çok rahatsız ediciydi ekranı küçülttüm ve rick'in sevdiği sarışın olmayınca michonne'a kaldı yoklukt... Devamını Gör

Gizem Yenikler

10,15 House beğendiğim diziler.