Görüş Bildir
Haberler
Kapınızı Kilitlemeyi Unutmayın: İzlerken Ekranın Alev Alev Yandığı 2020 Yılının En Seksi 10 Dizi Sahnesi

Kapınızı Kilitlemeyi Unutmayın: İzlerken Ekranın Alev Alev Yandığı 2020 Yılının En Seksi 10 Dizi Sahnesi

Dikkat: Alev alan içerik! 🔥😏

Not: Dizi içerikleri için Beyazperde kullanılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sex Education - Ola ve Lily

1. Sex Education - Ola ve Lily

Netflix - 2. Sezon 8. Bölüm

Oldukça içine kapanık bir çocuk olan Otis, okulun ezik denilen tiplerindendir. Seks terapisti olan anne ve babası sayesinde seks konusunda oldukça bilgili olan Otis, bu bilgiyi okulun sıra dışı kızı Maeve'in teklifi ile değerlendirmeye başlar. O artık, liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir. Peki ya Otis'in sorunlarını kim çözecek?

2. Run - Billy ve Ruby

2. Run - Billy ve Ruby

HBO - 2. Bölüm

Billy ve Ruby, yıllar önce ilişkilerini noktalayan iki yetişkindir. Ancak ayrılmadan önce bir gün biri diğerine 'koş' diye mesaj atarsa ve diğerinin de hayatı bunu uygulamaya müsaitse her şeyi geride bırakıp birlikte ortadan kaybolacaklarına dair söz verirler. Aradan geçen 15 yılın ardından Ruby, Billy'den o mesajı alır. Ruby, önce ne yapacağına karar veremez. Ancak hayatı pek de yolunda gitmeyen Ruby, Billy ile bu macerada birlikte yol almaya karar verir. Yıllar sonra bir trende bir araya gelen Billy ve Ruby, birbirlerinin gerçekte ne istediklerini anlamaya çalışır.

3. White Lines - Parti Sahnesi

3. White Lines - Parti Sahnesi

Netlix - 1. Bölüm

White Lines, yıllar önce Ibiza'dan kaybolan ünlü bir DJ olan erkek kardeşinin gizemli ölümünü çözmeye çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. İşinde oldukça başarılı olan bir DJ, İbiza’da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Aradan geçen 20 yılın ardından kaybolan DJ’in cesedi ortaya çıkar. Kardeşinin kaybolmasından beri onun peşine düşen genç kadın, kardeşinin cesedinin bulunmasının ardından olayın perde arkasını öğrenmeye karar verir. Araştırma yapmak için İspanyol adasına giden kadın, burada bilmediği bir dünyaya adım atar ve kendi karakterinin karanlık tarafıyla yüzleşmek zorunda kalır.

4. Dark Desire - Küvet Sahnesi

4. Dark Desire - Küvet Sahnesi

Netlix - 4. Bölüm

Prestijli bir avukat ve üniversitede profesör olan Alma Solares, yargıç olan Leonardo ile evlidir. Alma, arkadaşının boşanmasını atlatmasına yardımcı olmak için onunla birlikte bir hafta sonu gezisine gider. Genç kadının hayatı, gezi sırasında 23 yaşındaki Dario Guerra adında bir adam ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Uzun süredir yaşamadığı şeyler yaşayan, tutku dolu bir hafta geçiren Alma, kocası ve kızının yanına geri döndüğünde her şeyi ardında bırakmaya kararlıdır. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

5. Brave New World - Lenina ve John

5. Brave New World - Lenina ve John

Peacock - 2. ve 3. Bölüm

Aldous Huxley tarafından kaleme alınan, aynı isimli bilim kurgu klasiği Brave New World’den ekrana uyarlanan dizi, uzak bir gelecekte, insanların üreme alanında çağ atladığı; savaşların ve yoksulluğun sona erdiği bir düzende geçiyor. Ancak insanların refah içinde yaşadığı bu düzenin ardı kazındığında bambaşka gerçekler gün yüzüne çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Valeria - Sergio ve Lola

6. Valeria - Sergio ve Lola

Netflix - 4. Bölüm

Valeria, işinde ve evliliğinde sorunlar yaşayan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Yazar olan Valeria, kariyerinde sorunlar yaşamaktadır. Ancak onun hayatındaki tek sorun da bu değildir. Kocası ile de sıkıntılı bir süreçten geçen Valeria, hayatını yoluna sokmak için ne yapması gerektiğini bilemez. Genç kadın bu süreçte en yakın arkadaşları olan Carmen, Lola ve Nerea'ya sığınır. Sevgi, dostluk, kıskançlık, sadakatsizlik, iş, aşk, gelecek hakkında gelgitler yaşayan Valeria ve arkadaşları, tüm zorlukların üstesinden birlikte gelmeye çalışır.

7. The New Pope -Telefon Sahnesi

7. The New Pope -Telefon Sahnesi

Canal+ 2. Bölüm

The Young Pope'un devam sezonu olan The New Pope'da, Pius XIII komadadır. Öngörülemeyen ve gizemli bir şekilde geçen zamanın ardından Dışişleri Bakanı Voiello; büyüleyici, sofistike ve ılımlı İngiliz aristokrat olan Sir John Brannox'u, John Paul III adıyla yeni Papa yapmayı başarır.

8. Westworld - Parti Sahnesi

8. Westworld - Parti Sahnesi

HBO - 3. Sezon 4. Bölüm

Karanlık bir gelecekte geçecek dizi, zengin kesime hitap eden bir eğlence parkını mekan edinecek. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; vahşi batı macerası sunan kısımda bir sorun ortaya çıkacak. Eğlenmeyi uman müşteriler, peşlerindeki silahlı nişancıdan kurtulmaya çalışacaklar.

9. Little Fires Everywhere - Pauline ve Genç Mia

9. Little Fires Everywhere  - Pauline ve Genç Mia

Hulu - 6. Bölüm

Celeste Ng’nin aynı adlı çok satan romanında uyarlanan Little Fires Everywhere, gizemli bir sanatçı ve bekar bir anne olan Mia Warren’ın kızı ile birlikte yeni bir eve taşınmaları ile birlikte yaşadıklarını konu ediyor. Richardson ailesinin evini kiralayan Mia, kısa süre sonra aile için kiracıdan çok daha fazlası haline gelir.

10. Normal People - İlk Seks Sahnesi

10. Normal People - İlk Seks Sahnesi

BBC Three - 2. Bölüm

Sally Rooney’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan dizi, İrlanda'nın küçük bir kasabasında yaşayan Marianne ve Connell’in arasındaki karmaşık ilişkiyi takip ediyor. Başrollerinde Daisy Edgar-Jones ve Paul Mescal'ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda 'Room' filminin yönetmeni Lenny Abrahamson görev yapıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
611
312
116
108
71
59
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?