Görüş Bildir

Erzurum'un Güzelhisar köyüne 2 kilometre uzaklıkta oturan Hüseyin Hanoğlu isimli baba çocuklarının eğitimi için her gün 2 kilometrelik yolu gidip geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erzurum'un Köprüköy ilçesine bağlı Güzelhisar köyünde yaşayan Hanoğlu ailesi heyelan nedeyile taşınmak zorunda kaldı.

Hüseyin Hanoğlu, köyden yaklaşık 2 kilometre mesafede kendine ait araziye ev yaptı. Evin inşası sırasında bölgeye kısa sürede elektrik hizmeti de sağlandı. Baba ardından ise biri otizmli 4 çocuğu ve yüzde 90 engelli 75 yaşındaki babasıyla yeni evlerine taşındı.

Hanoğlu ailesi yeni yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, bu kez köprü çilesiyle karşı karşıya kaldı. Hanoğlu, eviyle köyü arasından geçen Uludere'nin üzerine kendi imkanlarıyla tahta bir köprü kurdu.

İlkokul 1'inci sınıfa giden oğlu Muhammet Ali ile ortaokul öğrencisi Erhan'ı okula götürüp getiren Hüseyin Hanoğlu, otizmli olan İlkan'ın özel eğitim almasına ise imkan bulamadı.

Hüseyin Hanoğlu, köprü tehlike oluşturduğu için hafta içi her gün yağmur çamur, kar kış demeden oğlu Muhammet'i sırtına alıp okula götürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
55
14
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ersnsnl

Bakın bu ADAM'dır. Bu çocuk da ADAM olacak.

Savaş Demir

Haber yaptığınız için teşekkürler inşallah yayılır ve sorun düzelir.

Yasin Buğra Akkaya

işin tuhaf tarafı trt haber olması sanırım artık alttan alttan dalga geçmiyorlar fakirlerle direk olarak dalga geçiyorlar.