Görüş Bildir
Haberler
TV
Neler Olmuştu? Sezon Arası Veren Yerli Dizilerin Sezon Finallerini Hatırlayalım

Neler Olmuştu? Sezon Arası Veren Yerli Dizilerin Sezon Finallerini Hatırlayalım

Yaz sezonun gelmesiyle Haziran ayında çoğu dizi sezon finali kararı alarak ekranlara ufak bir ara verdi. Yeni yayın dönemi yavaş yavaş yaklaşırken hafızalarımızı tazeleyelim dedik ve sevilen dizilerin sezon finallerinde neler olmuştu derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti

Sezon finalleri arasında en iddialı finali yapan dizi için kesinlikle Kızılcık Şerbeti'nin ismini verebiliriz. Tüm bombaların arka arkaya patladığı dizide önce Doğa'nın veda yemeğinde Fatih'in onu aldattığını herkese ilan etmesini ve Fatih'i terk etmesini izledik. Bu bile bir sezon finali için yeterliyken Fatih'in abisi Mustafa'yla kavgası, Pembe'nin Abdullah ve Alev arasındaki gizli aşkı öğrenmesi, Doğa'nın doğum yapıp bir bebeğini kaybetmesi ve Kıvılcım'la Ömer'in trafik kazası geçirmesiyle resmen koltuğa çivilendik. Bakalım yeni sezonda işler nasıl toparlanacak?

Yargı

Yargı

Yargı'nın sezon finali bir yandan üzerken öte yandan yüzümüzde müthiş bir tebessüm bıraktı. Savcı Ilgaz'ın ölümü üzerine Ceylin'in yaşadığı üzüntüyü derinden hissettiğimiz sezon finalinde Sema Ergenekon'un enfes kalemiyle Ilgaz'ın aslında ölmediğini öğrendik. Sezon finali iyi biten yegane dizilerden Yargı'da Ceylin ve Ilgaz için yeni bir başlangıç vaadi vardı.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını

Sezonun en beğenilen dizilerinden Yalı Çapkını'nın sezon finali aslında pek de sürpriz olmadı. Çünkü sık sık gösterilen o silahlar elbet patlayacaktı. Sezon finalinde kaçma planı yapan Ferit ve Seyran, Tarık'a yakalanınca Ferit vurulmuştu. Başrol olduğu için Ferit'in ölmesine pek ihtimal vermesek de Pelin'in denize atlayıp intihar etmesi, Halis Ağa'nın kalp krizi geçirmesi ve Esme'nin Kazım uyurken bıçakla yanına gitmesi soru işareti bırakan diğer detaylardı.

Teşkilat

Teşkilat

Zehra ve Ömer'in mutlu günlerine sayılı gün kala ikisinin beraber düştükleri bir pusu sezon finalini hem heyecanlı hem üzücü bir yere götürdü. Çünkü son sahnede Kuzey Irak'ta tedavi gören bir kişinin cebinden Zehra ve Ömer'in davetiyesi çıktı. Peki bu kişi Zehra mı yoksa Ömer mi?

Aldatmak

Aldatmak

Aldatmak'ın sezon finalinde Oylum'un geçirdiği trafik kazası sonrası bebek ya da anneden birinin hayatta kalacağı öğrenilirken, Behram'ın hastanenin önünde vurulması apayrı bir şok yarattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ömer

Ömer

Ömer'in sezon finali kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde sonlandı. Gamze'yle gizli evliliği herkes tarafından öğrenildikten sonra bambaşka bir sorun olarak Gamze'nin eski kocası gelmişti. Eski eş Haluk'un oğlu Tuna'yı götürmesine dayanamayan Gamze, Ömer'i bırakarak Haluk'la beraber gitti.

Üç Kız Kardeş

Üç Kız Kardeş

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te kızının evlendiğini fotoğraflardan öğrenen Sadık, Nesrin'i de yanına alarak İzmir'e gitti. Tabii Sadık'a gönderilen fotoğraflardan dolayı Türkan'ı suçladılar. Final sahnesinde ise duyduklarının ardından sancılanan Türkan'ı hastaneye yetiştiren kişi Kartal oldu.

Kardeşlerim

Kardeşlerim

atv'nin en uzun soluklu dizilerinden Kardeşlerim'in sezon finali yine ölüm kalım savaşının olduğu bir klasiğe yer verdi. Sezon finalinde mutlu bir evlilik ile hayatlarını birleştiren Suzan ve Ahmet'in çocukların da içinde olduğu minibüslerinin freninin tutmaması sonucu büyük bir kaza olmuştu. Kimin hayatta kalacağını ise yeni sezonda öğreneceğiz.

Aile

Aile

Aile'nin sezon finali izleyiciyi en fazla tatmin eden sezon finallerinden biri oldu. Sezon finalinde yaşanan kavga sırasında üvey evlat olan Cihan, Aslan'ı vurunca Devin, Cihan'ı vurarak kocasının intikamını aldı. Sonrasında neler olacağı ise büyük merak konusu.

Ben Bu Cihana Sığmazam

Ben Bu Cihana Sığmazam

Dizinin sezon finalinde Cezayir, Dumrul'u 81 parçaya bölerek 81 ile gömdürürken, Firuze çocukları da alarak Cezayir'i terk etmişti. Final sahnesinde ise Leyla ve Cezayir'i yeniden bir arada gördük. Yani mutlu bir son oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adım Farah

Adım Farah

Sezon finalinde Farah ve Bade'nin bulunduğu araca yapılan saldırı yürekleri ağıza getirirken, Tahir bunu kimin yaptığını bulmaya çalışmıştı. Son sahnede ise Farah ve Behram'ın karşı karşıya gelmesi heyecan dolu bir sezon finali bölümü sundu.

Peki, sizce en iyi sezon finali hangisiydi?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Senem Şengül

Kızılcık Şerbeti'ni bekliyorum.

Senem ŞENGÜL

Kızılcık Şerbeti'ni bekliyorum.