Görüş Bildir
Haberler
TV
Hafızam Silinse de Tekrar Tekrar İzlesem Diyeceğiniz Türk Televizyonlarına Damga Vurmuş Diziler

Hafızam Silinse de Tekrar Tekrar İzlesem Diyeceğiniz Türk Televizyonlarına Damga Vurmuş Diziler

Türk televizyonlarında bugüne kadar sayısız dizi izlesek de içlerinden bazıları üzerimizde öylesine bir etki bıraktı ki üzerinden yıllar geçmesine rağmen yine de izleme isteği doğuruyor. Eğer siz de yerli dizilerden hoşlanıyorsanız, işte defalarca izleseniz de asla bıkmayacağınız en iyi yerli diziler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşk-ı Memnu

1. Aşk-ı Memnu

'Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz eserinden...' şeklinde lanse edilerek bir dönem değil günümüzde bile bizleri ekranlara bağlayan Aşk-ı Memnu, hepimiz dakika dakika dizide neler olacağını bilsek de izlemeden edemediğimiz bir dizi. Fakat Aşk-ı Memnu'yu şöyle sil baştan izlemek apayrı bir zevk olurdu.

2. Deli Yürek

2. Deli Yürek

Kenan İmirzalıoğlu'nun ilk işlerinden Deli Yürek, yayınlandığı dönem mafyavari konusuyla Kurtlar Vadisi kadar beğeni toplamıştı. Yusuf Miroğlu ve Zeynep'in aşkını hangimiz izlemedik ki?

3. Binbir Gece

3. Binbir Gece

Dul bir anneye yapılan ahlaksız teklifle başlayan dizi daha sonra öyle bir hal almıştı ki bu ahlaksız teklifin sahibi Onur adeta herkesin hayallerindeki beyaz atlı prens olmuştu. İyi bir dram dizisi olan Binbir Gece, yayınlandığı dönemin en iyi işlerindendi.

4. Ezel

4. Ezel

Eyşan, Kerpeten Ali, Ramiz Dayı ve çok daha fazlasını tanıdığımız Ezel, Türk televizyonlarında eşi benzeri olmayan bir kurguyla hepimizin nefesini kesmişti. Enfes oyuncu kadrosuyla tek bir fire daha vermeyen dizi hala efsaneler arasında yerini alır.

5. İkinci Bahar

5. İkinci Bahar

Şener Şen ve Türkân Şoray gibi Türk sinemasının iki usta ismini başrolünde barındıran İkinci Bahar, sadece pozitif bir şeyler izlemek isteyenler için bile şahane bir seçenekti. Ali Haydar ve Hanım'ın nefis yemekleri mi yoksa aralarındaki o naif sevgi mi bizi ekrana daha fazla bağlıyordu bilemedik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Avrupa Yakası

6. Avrupa Yakası

Nişantaşı çocuğu Burhan Altıntop karakterini bize armağan eden Avrupa Yakası, gerçekten zamanının değil günümüzün bile en iyi sit-com işlerinden biri! Nişantaşı'nın göbeğinde yer alan Sütçüoğlu rezidansındaki olayları ele alan dizi, internet mecralarının en çok aranan dizisi!

7. Leyla ile Mecnun

7. Leyla ile Mecnun

Halihazırda dijital platform Exxen'de yeni bölümleriyle devam eden Leyla ile Mecnun kafası çok farklıydı. Özellikle ilk sezonlarıyla izleyicilere 'Ben ne izliyorum?' sorusunu sık sık sorduran dizi kesinlikle kafayı resetleyip tekrar başlamak için ideal.

8. Kuzey Güney

8. Kuzey Güney

Kıvanç Tatlıtuğ'un efsaneleşmiş telefon tutuşuna sahip Kuzey Tekinoğlu karakterine hayat verdiği Kuzey Güney, kesinlikle Tatlıtuğ'un en iyi işlerinden! Tansiyonun hiç düşmediği diziyi hala ara sıra izliyoruz orası kesin.

9. Öyle Bir Geçer Zaman ki

9. Öyle Bir Geçer Zaman ki

Yayınlandığı dönem gündeme bomba gibi düşen Öyle Bir Geçer Zaman ki hem bir dönem dizisi olması hem de dramı öyle azar azar değil dibine kadar yaşatmasıyla bir dönem hepimizi bağımlısı yapmıştı. Gerçekten bu kadar dram biraz fazla değil miydi?

10. Kurtlar Vadisi

10. Kurtlar Vadisi

Polat Alemdar efsanesinin doğduğu Kurtlar Vadisi izleyicisi tarafından öylesine benimsenmişti ki dizideki ölen karakterler için hala lokma hayrı yapılıyor. Derin devlet konulu ilk mafya dizisi Kurtlar Vadisi resmen Türk televizyonlarına yeni bir soluk getirmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Asmalı Konak

11. Asmalı Konak

Bahar ve Seymen aşkını doya doya izlediğimiz Asmalı Konak o kadar ünlü ki günümüzde dizinin çekimlerinin yapıldığı konak bir turist merkezi olarak ziyarete açık! Daha sonra filmi de çekilen dizi başa sarıp sarıp izlenecek türden.

12. Yaprak Dökümü

12. Yaprak Dökümü

Ali Rıza Bey ve ailesinin istisnasız her bölüm ağzının tadının bozulduğu Yaprak Dökümü, Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanmıştı. Yalnız buradaki Ferhunde ve Oğuz karakterleri kesinlikle düşman başına bir performans sergilediler. O ağızınızın tadı bozuldu...

13. Suskunlar

13. Suskunlar

Muhteşem bir ekran işi olmasına rağmen kısa ömürlü olan Suskunlar, az bölüm sayısına rağmen hala Türk televizyonlarının unutulmazları arasında yer alıyor. Bu diziyi hem hafızadan silmeli hem de bölüm sayısını arttırmalı bizce! İşte o zaman izlerken tadına doyulmaz.

14. Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi

14. Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi

Görülebilecek en absürt cinayet büro ekibini izlediğimiz Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi, daha sonra filmleriyle de gündem olmuştu. Eğer hem Behzat komiserin melankolisine şahit olmak hem de gülmek istiyorsanız bu dizi harika bir seçimdi.

15. Çemberimde Gül Oya

15. Çemberimde Gül Oya

Gelmiş geçmiş en iyi dönem dizilerinden olan Çemberimde Gül Oya, farklı görüşlerdeki iki ailenin çocuklarının aşkına tanık ettirmişti bizleri. Anlattığı dönemin tüm gerçeklerini yüze vururken muhteşem bir aile sıcaklığı vaat ediyordu. Şimdi nerede böyle diziler?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
10
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?